BerkayAkcay Decapat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 335 Çözümler 3 30 Eylül 2023 #11 Stereo.Luigi99 dedi: Onun olması biraz şans işi. En iyisi ana ekran tuşunu tamir ettirip checkra1n yapmak. Genişletmek için tıkla... Evet doğru. Yapmıştım şarjı bitti bütün kurduğum şeylerde gitti Şimdi tekrar deneyeceğim.
Stereo.Luigi99 dedi: Onun olması biraz şans işi. En iyisi ana ekran tuşunu tamir ettirip checkra1n yapmak. Genişletmek için tıkla... Evet doğru. Yapmıştım şarjı bitti bütün kurduğum şeylerde gitti Şimdi tekrar deneyeceğim.
Stereo.Luigi99 Hectopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 3.433 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta 30 Eylül 2023 #12 BerkayAkcay dedi: Evet doğru. Yapmıştım şarjı bitti bütün kurduğum şeyler de gitti. Genişletmek için tıkla... Jailbreak'i tekrardan yaparsanız geri gelir.
BerkayAkcay dedi: Evet doğru. Yapmıştım şarjı bitti bütün kurduğum şeyler de gitti. Genişletmek için tıkla... Jailbreak'i tekrardan yaparsanız geri gelir.
Sarpmanon Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 218 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #13 BerkayAkcay dedi: Evet doğru. Yapmıştım şarjı bitti bütün kurduğum şeylerde gitti Şimdi tekrar deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Telefon kendi kendine yeniden başladıktan sonra tekrar deneyebilirsiniz. Tabii checkra1n kurmadıysanız
BerkayAkcay dedi: Evet doğru. Yapmıştım şarjı bitti bütün kurduğum şeylerde gitti Şimdi tekrar deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Telefon kendi kendine yeniden başladıktan sonra tekrar deneyebilirsiniz. Tabii checkra1n kurmadıysanız