3ttaner Kilopat Katılım 10 Şubat 2019 Mesajlar 89 2 Ekim 2019 #1 Merhaba. Bilgisayarıma format attırmıştım ve format attırdığım kişi kullanıcı adını MNT olarak yapmış. Bunu nasıl değiştirebilirim?
Merhaba. Bilgisayarıma format attırmıştım ve format attırdığım kişi kullanıcı adını MNT olarak yapmış. Bunu nasıl değiştirebilirim?
suatonuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Aralık 2015 Mesajlar 1.424 Çözümler 22 Yer Diyarbakır 2 Ekim 2019 #2 Denetim masasına girip "kullanıcı Hesapları" bölümünde hesap ile ilgili bir çok şeyi değiştirebilirsin.
Denetim masasına girip "kullanıcı Hesapları" bölümünde hesap ile ilgili bir çok şeyi değiştirebilirsin.
2 269184 Hectopat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 2.542 Çözümler 7 2 Ekim 2019 #3 Neden değiştirmek istediğinizi anlamadım.
S Satyr Decapat Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 786 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek kapalıyız 2 Ekim 2019 #4 3ttaner dedi: Merhaba. Bilgisayarıma format attırmıştım ve format attırdığım kişi kullanıcı adını MNT olarak yapmış. Bunu nasıl değiştirebilirim? Eki Görüntüle 444026 Genişletmek için tıkla... Denetim Masası\Kullanıcı Hesapları ve Aile Koruması\Kullanıcı Hesapları yolunu izleyin ve Başka bir hesabı yönetin bağlantısına tıklayın. Açılan pencerede ismini değiştirmek istediğiniz hesaba tıklayın. Açılan pencerede Hesap adını değiştirin bağlantısına tıklayın. Yeni hesap adınızı buraya da girin ve Tamam diyerek kaydedin.
3ttaner dedi: Merhaba. Bilgisayarıma format attırmıştım ve format attırdığım kişi kullanıcı adını MNT olarak yapmış. Bunu nasıl değiştirebilirim? Eki Görüntüle 444026 Genişletmek için tıkla... Denetim Masası\Kullanıcı Hesapları ve Aile Koruması\Kullanıcı Hesapları yolunu izleyin ve Başka bir hesabı yönetin bağlantısına tıklayın. Açılan pencerede ismini değiştirmek istediğiniz hesaba tıklayın. Açılan pencerede Hesap adını değiştirin bağlantısına tıklayın. Yeni hesap adınızı buraya da girin ve Tamam diyerek kaydedin.
3ttaner Kilopat Katılım 10 Şubat 2019 Mesajlar 89 2 Ekim 2019 #5 269184 dedi: Neden değiştirmek istediğinizi anlamadım. Genişletmek için tıkla... İsim koymak istiyorum. Satyr dedi: Denetim Masası\Kullanıcı Hesapları ve Aile Koruması\Kullanıcı Hesapları yolunu izleyin ve Başka bir hesabı yönetin bağlantısına tıklayın. Açılan pencerede ismini değiştirmek istediğiniz hesaba tıklayın. Açılan pencerede Hesap adını değiştirin bağlantısına tıklayın. Yeni hesap adınızı buraya da girin ve Tamam diyerek kaydedin. Genişletmek için tıkla... suatonuk dedi: Denetim masasına girip "kullanıcı Hesapları" bölümünde hesap ile ilgili bir çok şeyi değiştirebilirsin. Eki Görüntüle 444028 Genişletmek için tıkla... Oradan zaten değiştirdim ama birşey değişmedi.Windows 7 kullanmaktayım.
269184 dedi: Neden değiştirmek istediğinizi anlamadım. Genişletmek için tıkla... İsim koymak istiyorum. Satyr dedi: Denetim Masası\Kullanıcı Hesapları ve Aile Koruması\Kullanıcı Hesapları yolunu izleyin ve Başka bir hesabı yönetin bağlantısına tıklayın. Açılan pencerede ismini değiştirmek istediğiniz hesaba tıklayın. Açılan pencerede Hesap adını değiştirin bağlantısına tıklayın. Yeni hesap adınızı buraya da girin ve Tamam diyerek kaydedin. Genişletmek için tıkla... suatonuk dedi: Denetim masasına girip "kullanıcı Hesapları" bölümünde hesap ile ilgili bir çok şeyi değiştirebilirsin. Eki Görüntüle 444028 Genişletmek için tıkla... Oradan zaten değiştirdim ama birşey değişmedi.Windows 7 kullanmaktayım.