ErenE1 Megapat Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 95 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2025 #1 Dosya yolundaki user ismini değiştirmek istiyorum fakat internette gördüklerimi yaptığımda Windows oturumu açamıyor hatası alıyorum. Nasıl yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleme: 19 Haziran 2025
Dosya yolundaki user ismini değiştirmek istiyorum fakat internette gördüklerimi yaptığımda Windows oturumu açamıyor hatası alıyorum. Nasıl yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
cafyon Hectopat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 897 Çözümler 5 19 Haziran 2025 #2 Bunun gibi? Çözüldü: Windows 11 kullanıcılar klasörünün ismi kalıcı olarak nasıl değiştirilir? Görselde gözüktüğü gibi emirh ismini değiştirmek istiyorum, Outlook hesabımla giriş yapıyorum bunu kalıcı olarak değiştirebilir miyim? www.technopat.net
Bunun gibi? Çözüldü: Windows 11 kullanıcılar klasörünün ismi kalıcı olarak nasıl değiştirilir? Görselde gözüktüğü gibi emirh ismini değiştirmek istiyorum, Outlook hesabımla giriş yapıyorum bunu kalıcı olarak değiştirebilir miyim? www.technopat.net