M MTBlu Hectopat Katılım 24 Ekim 2019 Mesajlar 406 25 Şubat 2020 #1 Şu an kullandığım kullanıcı hesabı bu değil silsem sorun olur mu? Dosya Ekleri Adsız.png 88,3 KB · Görüntüleme: 75 Son düzenleyen: Moderatör: 25 Şubat 2020
genccluber Centipat Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 457 Çözümler 5 25 Şubat 2020 #2 MTBlu dedi: Şu an kullandığım kullanıcı hesabı bu değil silsem sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Kullandığın kullanıcı administrator yetkisindeyse silebilirsin problem yok.
MTBlu dedi: Şu an kullandığım kullanıcı hesabı bu değil silsem sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Kullandığın kullanıcı administrator yetkisindeyse silebilirsin problem yok.
M MTBlu Hectopat Katılım 24 Ekim 2019 Mesajlar 406 25 Şubat 2020 #3 genccluber dedi: Kullandığın kullanıcı administrator yetkisindeyse silebilirsin problem yok. Genişletmek için tıkla... Nereden bakacağım ve değilse nasıl yapabilirim? Tek kullanıcı hesabı olsun istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mart 2020
genccluber dedi: Kullandığın kullanıcı administrator yetkisindeyse silebilirsin problem yok. Genişletmek için tıkla... Nereden bakacağım ve değilse nasıl yapabilirim? Tek kullanıcı hesabı olsun istiyorum.
genccluber Centipat Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 457 Çözümler 5 25 Şubat 2020 #4 MTBlu dedi: Nereden bakıcam ve değilse nasıl yapabilirim tek kullanıcı hesabı olsun istiyorum. Genişletmek için tıkla... CMD' yi yönetici olarak çalıştır. Kod:Panoya kopyala net user (Bu komu tüm yerel kullanıcıları listeler) net user aliveli (Bu komut kullanıcın hangi gruplara üye olduğunugösterir) netlocalgroup Administrators aliveli /add (Bu komut administrator yetkisi olmayan kullanıcıya o yetkiyi verir)
MTBlu dedi: Nereden bakıcam ve değilse nasıl yapabilirim tek kullanıcı hesabı olsun istiyorum. Genişletmek için tıkla... CMD' yi yönetici olarak çalıştır. Kod:Panoya kopyala net user (Bu komu tüm yerel kullanıcıları listeler) net user aliveli (Bu komut kullanıcın hangi gruplara üye olduğunugösterir) netlocalgroup Administrators aliveli /add (Bu komut administrator yetkisi olmayan kullanıcıya o yetkiyi verir)