S smiLonly Megapat Katılım 6 Nisan 2015 Mesajlar 973 Makaleler 4 Çözümler 2 22 Temmuz 2017 #1 Murat5038 dedi: Bu dosyaları sil: C:\Users\berka\Desktop\Yeni klasör\miner.exe C:\Users\berka\Desktop\Yeni klasör (3)\Yeni klasör\miner.exe C:\Windows\System32\ocx.bat C:\Windows\System32\cocx.bat Bu klasör içlerini de sil: C:\Users\berka\AppData\Local\Temp C:\WINDOWS\Temp Genişletmek için tıkla... "berka" yazan kısmı nasıl "berkay" yapabilirim? Kullanıcı adı değiştirmeye falan baktım Windows'da bulamadım yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Temmuz 2017
Murat5038 dedi: Bu dosyaları sil: C:\Users\berka\Desktop\Yeni klasör\miner.exe C:\Users\berka\Desktop\Yeni klasör (3)\Yeni klasör\miner.exe C:\Windows\System32\ocx.bat C:\Windows\System32\cocx.bat Bu klasör içlerini de sil: C:\Users\berka\AppData\Local\Temp C:\WINDOWS\Temp Genişletmek için tıkla... "berka" yazan kısmı nasıl "berkay" yapabilirim? Kullanıcı adı değiştirmeye falan baktım Windows'da bulamadım yardımcı olur musunuz?
Ali Berk Ercan Megapat Katılım 2 Mayıs 2015 Mesajlar 365 Yer Yenimahalle/Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 23 Temmuz 2017 #2 smiLonly dedi: Hocam konu ile alakasız olucak fakat. "berka" yazan kısmı nasıl "berkay" yapabilirim ? Kullanıcı adı değiştirmeye falan baktım Windows'da bulamadım yardımcı olur musunuz. Genişletmek için tıkla... Sol en alta sağ tıkla -> Bilgisayar Yönetimi -> Yerel Kullanıcılar ve Gruplar -> Kullanıcılar - > berka'ya sağ tıkla yeniden adlandır de. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Temmuz 2017
smiLonly dedi: Hocam konu ile alakasız olucak fakat. "berka" yazan kısmı nasıl "berkay" yapabilirim ? Kullanıcı adı değiştirmeye falan baktım Windows'da bulamadım yardımcı olur musunuz. Genişletmek için tıkla... Sol en alta sağ tıkla -> Bilgisayar Yönetimi -> Yerel Kullanıcılar ve Gruplar -> Kullanıcılar - > berka'ya sağ tıkla yeniden adlandır de.
S smiLonly Megapat Katılım 6 Nisan 2015 Mesajlar 973 Makaleler 4 Çözümler 2 23 Temmuz 2017 #3 Ali Berk Ercan dedi: Keşke yeni konu açıp sorsaydın şimdi moderatör mesajları taşımakla uğraşacak. Sorunun çözümü ise şöyle: Sol en alta sağ tıkla -> Bilgisayar Yönetimi -> Yerel Kullanıcılar ve Gruplar -> Kullanıcılar - > berka'ya sağ tıkla yeniden adlandır de. Genişletmek için tıkla... Yerel Kullanıcılar ve Gruplar diye bir seçenek bulamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Temmuz 2017
Ali Berk Ercan dedi: Keşke yeni konu açıp sorsaydın şimdi moderatör mesajları taşımakla uğraşacak. Sorunun çözümü ise şöyle: Sol en alta sağ tıkla -> Bilgisayar Yönetimi -> Yerel Kullanıcılar ve Gruplar -> Kullanıcılar - > berka'ya sağ tıkla yeniden adlandır de. Genişletmek için tıkla... Yerel Kullanıcılar ve Gruplar diye bir seçenek bulamadım.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.473 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 23 Temmuz 2017 #4 Denetim masasından kullanıcı hesaplarına girip, başka bir hesabı yönetine tıklayıp ad değiştir ile değiştirebilirsiniz.
Denetim masasından kullanıcı hesaplarına girip, başka bir hesabı yönetine tıklayıp ad değiştir ile değiştirebilirsiniz.
Ali Berk Ercan Megapat Katılım 2 Mayıs 2015 Mesajlar 365 Yer Yenimahalle/Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 23 Temmuz 2017 #5 smiLonly dedi: Yerel Kullanıcılar ve Gruplar diye bir seçenek bulamadım. Genişletmek için tıkla... Burada öyle bir alan yok mu? Dosya Ekleri 1.PNG 8 KB · Görüntüleme: 105 2.PNG 8,4 KB · Görüntüleme: 90
smiLonly dedi: Yerel Kullanıcılar ve Gruplar diye bir seçenek bulamadım. Genişletmek için tıkla... Burada öyle bir alan yok mu?
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 23 Temmuz 2017 #6 Komut İstemi (Yönetici)'ni açın. Şu komutu girin: wmic useraccount where name='Administrator' rename 'Admin' Son sözcükteki Admin kısmını istediğiniz kullanıcı adı olarak değiştirin.
Komut İstemi (Yönetici)'ni açın. Şu komutu girin: wmic useraccount where name='Administrator' rename 'Admin' Son sözcükteki Admin kısmını istediğiniz kullanıcı adı olarak değiştirin.
S smiLonly Megapat Katılım 6 Nisan 2015 Mesajlar 973 Makaleler 4 Çözümler 2 24 Temmuz 2017 #7 Ali Berk Ercan dedi: Burada öyle bir alan yok mu? Genişletmek için tıkla... Yok hocam. Silinen üye dedi: Komut İstemi (Yönetici)'ni açın. Şu komutu girin: wmic useraccount where name='Administrator' rename 'Admin' Son sözcükteki Admin kısmını istediğiniz kullanıcı adı olarak değiştirin. Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam fakat etkili olmadı aynı.
Ali Berk Ercan dedi: Burada öyle bir alan yok mu? Genişletmek için tıkla... Yok hocam. Silinen üye dedi: Komut İstemi (Yönetici)'ni açın. Şu komutu girin: wmic useraccount where name='Administrator' rename 'Admin' Son sözcükteki Admin kısmını istediğiniz kullanıcı adı olarak değiştirin. Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam fakat etkili olmadı aynı.
Ali Berk Ercan Megapat Katılım 2 Mayıs 2015 Mesajlar 365 Yer Yenimahalle/Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 24 Temmuz 2017 #8 @smiLonly o zaman son ve net yol olarak Windows + R ile Çalıştır'ı aç, netplwiz yaz, Özellikler'e tıkla ve ismini değiştir.
@smiLonly o zaman son ve net yol olarak Windows + R ile Çalıştır'ı aç, netplwiz yaz, Özellikler'e tıkla ve ismini değiştir.
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 24 Temmuz 2017 #9 Durum nedir? Berkay Bey.
S smiLonly Megapat Katılım 6 Nisan 2015 Mesajlar 973 Makaleler 4 Çözümler 2 25 Temmuz 2017 #10 Ali Berk Ercan dedi: @smiLonly o zaman son ve net yol olarak Windows + R ile Çalıştır'ı aç, netplwiz yaz, Özellikler'e tıkla ve ismini değiştir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim başarılı oldu. Silinen üye dedi: Durum nedir? Berkay Bey. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediğini yaptım. Oldu hocam.
Ali Berk Ercan dedi: @smiLonly o zaman son ve net yol olarak Windows + R ile Çalıştır'ı aç, netplwiz yaz, Özellikler'e tıkla ve ismini değiştir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim başarılı oldu. Silinen üye dedi: Durum nedir? Berkay Bey. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediğini yaptım. Oldu hocam.