Windows Kurarken 0x80070005 Hatası

Yağız Dikmen

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Başlıkta belirttiğim hatayı alıyorum arkadaşlar. Fotoğrafı aşağıya bırakıyorum, yardımlarınız bekliyorum. İyi Sosyal'ler.

Yükseltme yapıyorsunuz. Temiz kurulum yapmak için disk seçim ekranında "Özel" seçeneği ile devam edeceksiniz. Windows'un kurulu olduğu diski seçip sil dedikten sonra yeni bölüntü oluşturup oraya kurulum yapacaksınız. Technopat'taki rehberleri izleyip daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

5:05 e dikkat edin.

Hocam öncelikle teşekkürler. Ama bu hatayı ben hiç oraları görmeden alıyorum. Yani şöyle diyeyim: diski takıp setup'u çalıştırdığımda geliyor bu hata, oraları görsem ne mutlu zaten.

Laptop kullanıyorum maalesef. Peki şunu sorayım. Ben bilgisayarı kapatıp açtarken boot menüsünden CD ile kurulum ekranına girip oradan bölümleri silerek yeniden temiz kurulum yapabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…