Windows kurarken "imzalanmış hiçbir aygıt bulunamadı" hatası

Kurulum ekranındayım evet

Windows 10 kurulum CD'si sayesinde bu ekrana girebiliyorum. Yani driveri indirmem için bir Windows'a giriş yapmam lazım hocam tabii farklı bir şekilde bir bilginiz varsa ayrıntılı olarak yazarsanız sevinirim.

Hocam bilgisayarı bilgisayarcıya götürün elimizden bir şey gelmez.

Merhaba, yeni bir HDD aldım ve Windows 10 yapmaya çalışırken hiçbir aygıt bulunamadı hatasıyla karşılaştım.

Eki Görüntüle 1575705

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video belki yardımcı olur. Bilgisayarcıya gidip de para bayılmayın.

Hocam selam tekrardan,

Çalıştığım şirkette benim de bu olay çok başıma geliyor. Çözümü şu videoda linki bırakıyorum deneyebilirsin fakat elinde bilgisayarın yok sanırım. Eğer bir arkadaşın veya çevrende kullanabileceğin bir bilgisayar varsa onu kullanım çok kısa bir USB bellek hazırlayabilirsin.

Link:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Link2:

Not: Gönderdiğim iki videoda sorunu çözüyor. Onlarca bilgisayarda denedim ve hepsinde kesin çözüm oldu.

Video belki yardımcı olur. Bilgisayarcıya gidip de para bayılmayın.

2. yolu denedim yine aynı hatayı aldım.

Hocam selam tekrardan,

Çalıştığım şirkette benim de bu olay çok başıma geliyor. Çözümü şu videoda linki bırakıyorum deneyebilirsin fakat elinde bilgisayarın yok sanırım. Eğer bir arkadaşın veya çevrende kullanabileceğin bir bilgisayar varsa onu kullanım çok kısa bir USB bellek hazırlayabilirsin.

Link:

Link2:

not: Gönderdiğim iki videoda sorunu çözüyor. Onlarca bilgisayarda denedim ve hepsinde kesin çözüm oldu.

1668690275367.png

Videodakileri yaptım ama olmadı ve BIOS'da şöyle bir şey var sizce sebebi ne olabilir?

Son düzenleme:
Hocam,

Videodaki çözümler sizi kesin sonuca ulaştırmalı. Birebir aynı sorunu birçok bilgisayarda yaşıyoruz şirkette. Toplam da 150 bilgisayar kontrol ediyoruz ve her defasında bu videodaki çözümler ile çözüyoruz.

2.linkteki yolları denediniz değil mi? HDD'nin doğru takıldığına eminsiniz sanırım.

Konu eskimi bilmiyorum fakat arkadaş ileri seçenegine basmak yerine sürücü yükle seçeneğine basıyor olabilir benim çok başıma geldi:)4

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı