Gölge Hayalet Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 645 10 Şubat 2025 #1 Arkadaşlar FreeDOS bir laptopa Windows kuracağım bunun için rastgele hiç dikkat etmeden protech diye bir flash bellek aldım. Sorun olur mu? Dosya Ekleri IMG_1728.jpeg 73,8 KB · Görüntüleme: 39
Arkadaşlar FreeDOS bir laptopa Windows kuracağım bunun için rastgele hiç dikkat etmeden protech diye bir flash bellek aldım. Sorun olur mu?
F furkankongg Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 1.253 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #2 Gölge Hayalet dedi: Arkadaşlar FreeDOS bir laptopa Windows kuracağım bunun için rastgele hiç dikkat etmeden protech diye bir flash bellek aldım. Sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Hiçbir problem çıkmaz dostum rahat rahat yapabilirsin kaç TL'ye aldın.
Gölge Hayalet dedi: Arkadaşlar FreeDOS bir laptopa Windows kuracağım bunun için rastgele hiç dikkat etmeden protech diye bir flash bellek aldım. Sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Hiçbir problem çıkmaz dostum rahat rahat yapabilirsin kaç TL'ye aldın.
Gölge Hayalet Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 645 10 Şubat 2025 #3 furkankongg dedi: Hiçbir problem çıkmaz dostum rahat rahat yapabilirsin kaç TL'ye aldın. Genişletmek için tıkla... 250 civarı bir şeydi
furkankongg dedi: Hiçbir problem çıkmaz dostum rahat rahat yapabilirsin kaç TL'ye aldın. Genişletmek için tıkla... 250 civarı bir şeydi
F furkankongg Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 1.253 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #4 Gölge Hayalet dedi: 250 civarı bir şeydi. Genişletmek için tıkla... Pahalıya almışsın dostum. USB 3.0 mı USB 2.0 mı? Gölge Hayalet dedi: 250 civarı bir şeydi. Genişletmek için tıkla... Sağlamsa olabilir fiyatı USB3.0 sanırım.
Gölge Hayalet dedi: 250 civarı bir şeydi. Genişletmek için tıkla... Pahalıya almışsın dostum. USB 3.0 mı USB 2.0 mı? Gölge Hayalet dedi: 250 civarı bir şeydi. Genişletmek için tıkla... Sağlamsa olabilir fiyatı USB3.0 sanırım.
Gölge Hayalet Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 645 10 Şubat 2025 #5 furkankongg dedi: Pahalıya almışsın dostum. USB 3.0 mı USB 2.0 mı? Sağlamsa olabilir fiyatı USB3.0 sanırım. Genişletmek için tıkla... Bakayım bir dikkat etmedim dediğim gibi. furkankongg dedi: Pahalıya almışsın dostum. USB 3.0 mı USB 2.0 mı? Sağlamsa olabilir fiyatı USB3.0 sanırım. Genişletmek için tıkla... Vallahi göremedim yazmıyor herhalde. Nasıl bakacağım? Bir de ne farkı var.
furkankongg dedi: Pahalıya almışsın dostum. USB 3.0 mı USB 2.0 mı? Sağlamsa olabilir fiyatı USB3.0 sanırım. Genişletmek için tıkla... Bakayım bir dikkat etmedim dediğim gibi. furkankongg dedi: Pahalıya almışsın dostum. USB 3.0 mı USB 2.0 mı? Sağlamsa olabilir fiyatı USB3.0 sanırım. Genişletmek için tıkla... Vallahi göremedim yazmıyor herhalde. Nasıl bakacağım? Bir de ne farkı var.