- RAM
- GSKİLL RİPJAWS 5 F4-3200C
- SSD veya HDD modeli
- CURCİAL CT500P3 M.2 SSD
- Ekran kartı
- ASUS DUAL 3060 OC 12GB
- Anakart
- ASUS PRİME H510M-K
- İşlemci
- Intel İ5 10500
Bir gün önce Windows 11 kullanıyordum, ancak bir sorunla karşılaştım. Bu sorunu çözmek için minitool adlı bir program kullandım. Program, yeniden başlatmamı istedi ve ben de onayladım. Bilgisayar yeniden başlarken bazı kodlar ve diskle ilgili yazılar gördüm, bu yüzden hatanın çözülmesini bekledim. Ancak, bilgisayar oturum açma ekranında takılı kaldı. Bu durumda bilgisayarı sıfırlamaya karar verdim.
Eski laptopumdan Windows 11 ISO dosyasını bir USB belleğe önyüklenebilir şekilde ayarlamaya çalıştım ama hata aldım. Bunun üzerine Linux kurdum ve Linux üzerinden USB'ye Windows 11 ISO dosyasını attım. BIOS'tan USB'yi seçip başlattığımda, kurulum sırasında sürücü hatası aldım ve kurulum yapamadım. Bu durumda ne yapmalıyım?Aldığım hatanın aynısı fotoğrafı
Eski laptopumdan Windows 11 ISO dosyasını bir USB belleğe önyüklenebilir şekilde ayarlamaya çalıştım ama hata aldım. Bunun üzerine Linux kurdum ve Linux üzerinden USB'ye Windows 11 ISO dosyasını attım. BIOS'tan USB'yi seçip başlattığımda, kurulum sırasında sürücü hatası aldım ve kurulum yapamadım. Bu durumda ne yapmalıyım?Aldığım hatanın aynısı fotoğrafı