Windows kurduktan sonra BIOS güncellenirse hata alınır mı?

Bios güncellemesi sisteme hata vermez eğer ramin hızı oc yapılmış ise veya işlemci oc yapılmış ise hata verebilir .Hata verirse geri elle eski ayarlarınızı yapmanız gerekmektedir.

Bios güncellemesi genel anlamda Windows'da bir soruna yol açmaz. (Ben windows bilgisayarlarımın bioslarını düzenli olarak yenisi çıktıkça güncellerim şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım.)

Ancak mesela bizim bazı kullandığımız windows programları bios'da özel ayarlar istiyor, güncelleme sonrası onlar sıfırlanır. Böyle bir durumunuz var ise güncelleme sonrası yeniden ayar yapmanız gerekli.

Bios güncellemesi genel anlamda Windows'da bir soruna yol açmaz. (Ben windows bilgisayarlarımın bioslarını düzenli olarak yenisi çıktıkça güncellerim şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım.)

Ancak mesela bizim bazı kullandığımız windows programları bios'da özel ayarlar istiyor, güncelleme sonrası onlar sıfırlanır. Böyle bir durumunuz var ise güncelleme sonrası yeniden ayar yapmanız gerekli.
Yorumun için teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı