A arcaneata Hectopat Katılım 27 Eylül 2015 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2015 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et kusura bakmayın yanlış yere açmışım konuyu yeniyim affola. Dosya Ekleri Adsız.png 27,6 KB · Görüntüleme: 376
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et kusura bakmayın yanlış yere açmışım konuyu yeniyim affola.
Range.. Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2015 Mesajlar 1.216 Makaleler 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi. 28 Eylül 2015 #2 Neler yazıyor göremiyorum. Sorun ne yazabilirmisiniz? Videoda konuşuyor iseniz duyamıyorum. Kulaklık veya ses sistemim yok.
Neler yazıyor göremiyorum. Sorun ne yazabilirmisiniz? Videoda konuşuyor iseniz duyamıyorum. Kulaklık veya ses sistemim yok.
A arcaneata Hectopat Katılım 27 Eylül 2015 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2015 #3 bios ile format atmak istiyorum win7 işletim sistemim usb ile atacagım formatı ve biostan atmak ıstıyorum usbyı bıosta 1. seçenege aldıgımda pc'yi yeniden başlattıgımda o sorunu yaşıyorum anlayamadım yardımcı olursanız çok sevinirim.
bios ile format atmak istiyorum win7 işletim sistemim usb ile atacagım formatı ve biostan atmak ıstıyorum usbyı bıosta 1. seçenege aldıgımda pc'yi yeniden başlattıgımda o sorunu yaşıyorum anlayamadım yardımcı olursanız çok sevinirim.