Dreiline Decapat Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2023 #1 Merhaba. Ben bir PC aldım ama alırken lisanslı Windows 11 aldım. Format atmak istiyorum ama atacağım formatta Windows lisanslı olmayacak ve 10 olacak. Bunun için Windows kurmadan ücretsiz bir şekilde bütün dosyaları silebilir miyim?
Merhaba. Ben bir PC aldım ama alırken lisanslı Windows 11 aldım. Format atmak istiyorum ama atacağım formatta Windows lisanslı olmayacak ve 10 olacak. Bunun için Windows kurmadan ücretsiz bir şekilde bütün dosyaları silebilir miyim?
b1skyy Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 572 Makaleler 1 Çözümler 4 14 Eylül 2023 #2 Dosyaları silmekten kastın nedir? Ve neden Win10'a geçiyorsun? Şuan 11 gayet optimize ve kullanışlı.
Burakydn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2019 Mesajlar 1.436 Makaleler 1 Çözümler 22 14 Eylül 2023 #3 Neyi siliyorsun hocam? Biraz daha açıklayabilir misin?
Dreiline Decapat Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2023 #4 b1skyy dedi: Dosyaları silmekten kastın nedir? Ve neden Win10'a geçiyorsun? Şuan 11 gayet optimize ve kullanışlı. Genişletmek için tıkla... Gerçi anlatmak istediğim Windows kurmadan format atılır mi
b1skyy dedi: Dosyaları silmekten kastın nedir? Ve neden Win10'a geçiyorsun? Şuan 11 gayet optimize ve kullanışlı. Genişletmek için tıkla... Gerçi anlatmak istediğim Windows kurmadan format atılır mi
Burakydn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2019 Mesajlar 1.436 Makaleler 1 Çözümler 22 14 Eylül 2023 #5 Dreiline dedi: Gerçi anlatmak istediğim Windows kurmadan format atılır mi Genişletmek için tıkla... Atılır tabii. Tek işletim sistemi Windows değil ama atıp ne yapacaksın? Boş bir disk mi istiyorsun?
Dreiline dedi: Gerçi anlatmak istediğim Windows kurmadan format atılır mi Genişletmek için tıkla... Atılır tabii. Tek işletim sistemi Windows değil ama atıp ne yapacaksın? Boş bir disk mi istiyorsun?
b1skyy Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 572 Makaleler 1 Çözümler 4 14 Eylül 2023 #6 Dreiline dedi: Gerçi anlatmak istediğim Windows kurmadan format atılır mi? Genişletmek için tıkla... Format bilgisayarı sıfırlamak ya da dosyaları silmek değil ki. Komple sıfırdan işletim sistemi kurmaktır. Yani evet
Dreiline dedi: Gerçi anlatmak istediğim Windows kurmadan format atılır mi? Genişletmek için tıkla... Format bilgisayarı sıfırlamak ya da dosyaları silmek değil ki. Komple sıfırdan işletim sistemi kurmaktır. Yani evet
die Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 5.036 Makaleler 1 Çözümler 46 14 Eylül 2023 #7 Evet, eğer USB'ye ISO okutursanız format ekranında diski biçimlendirip bilgisayarı kapattığınızda kurulumsuz format atmış olursunuz.
Evet, eğer USB'ye ISO okutursanız format ekranında diski biçimlendirip bilgisayarı kapattığınızda kurulumsuz format atmış olursunuz.
Dreiline Decapat Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2023 #8 die dedi: Evet, eğer USB'ye ISO okutursanız format ekranında diski biçimlendirip bilgisayarı kapattığınızda kurulumsuz format atmış olursunuz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.
die dedi: Evet, eğer USB'ye ISO okutursanız format ekranında diski biçimlendirip bilgisayarı kapattığınızda kurulumsuz format atmış olursunuz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.