Raknero Hectopat Katılım 13 Haziran 2016 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2016 #1 Merhaba arkadaşlar yeni bir sistem toplamış bulunmaktayım. Tek eksik gelmesini beklediğim MSI RX 480. Geldiği zaman flash bellekten ilk önce BIOS'u mu update etmeliyim, yoksa Windows'u kurduktan sonra update etsem bi sıkıntı olur mu? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Eylül 2016
Merhaba arkadaşlar yeni bir sistem toplamış bulunmaktayım. Tek eksik gelmesini beklediğim MSI RX 480. Geldiği zaman flash bellekten ilk önce BIOS'u mu update etmeliyim, yoksa Windows'u kurduktan sonra update etsem bi sıkıntı olur mu? Teşekkürler.
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Eylül 2016 #2 Önce etmeni öneririm. Sistemin bel kemiğinden kuruluma başla. Sonra da yapsan kıyamet kopmaz, orası ayrı. Son düzenleme: 22 Eylül 2016
Önce etmeni öneririm. Sistemin bel kemiğinden kuruluma başla. Sonra da yapsan kıyamet kopmaz, orası ayrı.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.479 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 22 Eylül 2016 #3 Riske girmek istemiyorsanız kurulumdan önce yaparsanız yararınıza olur.
Raknero Hectopat Katılım 13 Haziran 2016 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2016 #4 Teşekkürler,ilk önce BIOS'u update edeceğim.
P Paister Megapat Katılım 12 Ağustos 2014 Mesajlar 982 23 Eylül 2016 #5 Farketmez, ama ilk BIOS update edersen daha iyi olur.
R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2016 #6 Kurulumdan önce yapmanı tavsiye ederim. Bios güncellemesi windows kurulmadan önce yapılır. Sıralamayı bozma asger.
Kurulumdan önce yapmanı tavsiye ederim. Bios güncellemesi windows kurulmadan önce yapılır. Sıralamayı bozma asger.
R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2016 #8 Silinen üye dedi: Ben sonra yaptım fark eder mi? Genişletmek için tıkla... Bir sorun olmaz. Ama bir daha güncellediğinde önce yaparsın.
Silinen üye dedi: Ben sonra yaptım fark eder mi? Genişletmek için tıkla... Bir sorun olmaz. Ama bir daha güncellediğinde önce yaparsın.
E Eden Dust Ziyaretçi 23 Eylül 2016 #9 Rufiq Cavadov dedi: Bir sorun olmaz. Ama bir daha güncellediğinde önce yaparsın. Genişletmek için tıkla... Yani yeni BIOS kurduğumda işletim sistemini silip mi güncelleyeceğiz? Hayatta yapmam.
Rufiq Cavadov dedi: Bir sorun olmaz. Ama bir daha güncellediğinde önce yaparsın. Genişletmek için tıkla... Yani yeni BIOS kurduğumda işletim sistemini silip mi güncelleyeceğiz? Hayatta yapmam.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.479 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 24 Eylül 2016 #10 Silinen üye dedi: Yani yeni BIOS kurduğumda işletim sistemini silip mi güncelleyeceğiz? Hayatta yapmam. Genişletmek için tıkla... Yeni sistemler için diyor.
Silinen üye dedi: Yani yeni BIOS kurduğumda işletim sistemini silip mi güncelleyeceğiz? Hayatta yapmam. Genişletmek için tıkla... Yeni sistemler için diyor.