Windows kurmak için boot ayarı nasıl yapılır?

Zombrine Tvo

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
rtx4060 , i5-12400f , 2x16 3200mhz , rm750x gold plus , b760prors/d4 wifi
Meslek
Renderci
RAM
2×16 DDR4 3200Mhz HyperX
SSD veya HDD modeli
M2 Kingston 1000GB
Ekran kartı
Gygabyte RTX 4060 8GB
Anakart
AsRock B760M Pro Rs/D4 wi-fi
İşlemci
Intel Core i5-12400f
Merhaba. Arkadaşlar sifir sistem topladim ama şu boot olayini anlamıyorum USB bellegi takiyorum USB inin kendisi geliyor bir de UEFI diye bir tane daha taktigim USB geliyor ne yapmaliyim?

20240203_010901.jpg

Buradan boot önceliği ayarlamanıza gerek yok boot menu'ye girerek oradan flash belleği seçebilirsiniz. Seçtiğiniz diskle boot edecektir.

Merhaba. Arkadaşlar sifir sistem topladim ama şu boot olayini anlamıyorum USB bellegi takiyorum USB inin kendisi geliyor bir de UEFI diye bir tane daha taktigim USB geliyor ne yapmaliyim?

Eki Görüntüle 2105852
BIOS ayarları ile fazla oynamayın default alma tuşu hangisi ise yaptığınız ayarları geri yükleyin burada yapmanız gereken tek şey USB'yi en üste kalmak disk içerisinde işletim sistemi vesaire yüklü değilse otomatik olarak USB belleği açar zaten.

Buradan boot önceliği ayarlamanıza gerek yok boot Menu'ye girerek oradan flash belleği seçebilirsiniz. Seçtiğiniz diskle boot edecektir.

Yaptığımda yine o siyah olan ekran var ya yuzunde "reboot and select proper boot device or ınsert boot Media in selected boot device and press a key" diyen yazi cikaran o geliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı