E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 24 Haziran 2021 #11 borasrkya dedi: Neden Patriot? Neden Kingston veyahut Samsung, Adata, James Donkey değil? Genişletmek için tıkla... Patriot tam f/p. Zaten eşşek alınmaz.
borasrkya dedi: Neden Patriot? Neden Kingston veyahut Samsung, Adata, James Donkey değil? Genişletmek için tıkla... Patriot tam f/p. Zaten eşşek alınmaz.
Gwein Centipat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #12 James Donkey çöpünü almayın sakın. Patriot Brust aldım ve öneriyorum. 1-2 aydır kullanıyorum sıfır problem. F/P ürünü
James Donkey çöpünü almayın sakın. Patriot Brust aldım ve öneriyorum. 1-2 aydır kullanıyorum sıfır problem. F/P ürünü
VENGEANCE ANGEL Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 4.037 Makaleler 1 Çözümler 93 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Esnaf 24 Haziran 2021 #13 Adata SU 650 serisinde de kronik sorunlar olduğu söylenmekte. Ek olarak, Western Digital ve Sandisk'ten uzak durulmalı. Ben CRUCIAL BX500 kullanıyorum gayet de memnunum. CRUCIAL önerebilirim.
Adata SU 650 serisinde de kronik sorunlar olduğu söylenmekte. Ek olarak, Western Digital ve Sandisk'ten uzak durulmalı. Ben CRUCIAL BX500 kullanıyorum gayet de memnunum. CRUCIAL önerebilirim.
morfinsamet Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 776 Çözümler 5 24 Haziran 2021 #14 Amanita dedi: M.2 falan da olur derken Nvme M.2 yuvası var mı sisteminde ? Genişletmek için tıkla... B450M S2H Nvme M2 destekliyor. Gwein dedi: James Donkey çöpünü almayın sakın. Patriot Brust aldım ve öneriyorum. 1-2 aydır kullanıyorum sıfır problem. F/P ürünü Genişletmek için tıkla... JD1000 serisinde problem yaşayanı görmedim şuana kadar.
Amanita dedi: M.2 falan da olur derken Nvme M.2 yuvası var mı sisteminde ? Genişletmek için tıkla... B450M S2H Nvme M2 destekliyor. Gwein dedi: James Donkey çöpünü almayın sakın. Patriot Brust aldım ve öneriyorum. 1-2 aydır kullanıyorum sıfır problem. F/P ürünü Genişletmek için tıkla... JD1000 serisinde problem yaşayanı görmedim şuana kadar.