Windows kurtarma ekranında takılı kaldı

yakup097

Hectopat
Bilgisayarı uzun zamandır açmıyordum, açmaya çalıştığımda ise kurtarma ekranı açıldı. Fakat bazı seçenekler dışında her seçeneği denediğimde tekrar kurtarma ekranına attı ve bu yüzden Windows'a giremiyorum, ne yaparak bu sorunu çözebilirim?
BIOS menüsünden boot tercihlerini değiştirerek açmayı denedim sonuç aynı.

IMG_20250124_182330.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarı uzun zamandır açmıyordum, açmaya çalıştığımda ise kurtarma ekranı açıldı. Fakat bazı seçenekler dışında her seçeneği denediğimde tekrar kurtarma ekranına attı ve bu yüzden Windows'a giremiyorum, ne yaparak bu sorunu çözebilirim?
BIOS menüsünden boot tercihlerini değiştirerek açmayı denedim sonuç aynı.

Eki Görüntüle 2406357

Hocam yeniden başlatmayı denediniz mi? Belki hata vermiştir. Kurtarmazsa format atıp tekrar Windows kurmayı deneyin.

• Sistem geri yüklemeye erişip erişemediğinizi
  • Güvenli modda başlatıp başlatamadığınızı kontrol edin.
Kurulum USB ile de kurtarma seçeneklerine erişilip onarma yapılabiliyor.. Denemeye değecek kadar işe yarama ihtimali var.

Hocam yeniden başlatmayı denediniz mi? Belki hata vermiştir. Kurtarmazsa format atıp tekrar Windows kurmayı deneyin.

Hocam kapatıp açtım, sorun gider üzerinden yeniden başlatma seçeneği olanları denedim. Olmuyor, açıldığı gibi otomatik onarım deyip tekrar aynı ekrana atıyor.

Bilgisayar abimin bilgisayarıydı. O yüzden pek önemli bir bilgi var mıdır bilmiyorum ama kontrol etmeyi deneyeceğim. Yoksa format ya da başka çözümlere bakacağım.

Dosyalarınızı kurtarmadan format atmayın. Sorun gider kısmından bir şekilde CMD ye ulaşın. Akabinde cmd den notepad yazın ve farklı kaydet diyin. Amaç sürücüleri görmek. Sonra USB bellek takıp hem masaüstü hem de diğer sürücüdeki dosyalarınızı kopyalarsınız.

Dosyalarınızı kurtarmadan format atmayın. Sorun gider kısmından bir şekilde CMD'ye ulaşın. Akabinde CMD'den notepad yazın ve farklı kaydet deyin. Amaç sürücüleri görmek. Sonra USB bellek takıp hem masaüstü hem de diğer sürücüdeki dosyalarınızı kopyalarsınız.

Bilgilendirme için sağ olun hocam, önemli dosyaları yedekleyeceğim.

Hocam komple Windows 11'e geçtim, yardımlarınız için sağ olun.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı