Asrevya Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 315 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #1 Başlıkta gördüğünüz gibi yeni M.2 SSD aldım ve Windows'u ona kuracağım. Ancak herhangi bir format flashı vb. yok. Windows'un kurtarma özelliğinden sıfırlarsam hangi SSD'e kuracağımı sorar mı?
Başlıkta gördüğünüz gibi yeni M.2 SSD aldım ve Windows'u ona kuracağım. Ancak herhangi bir format flashı vb. yok. Windows'un kurtarma özelliğinden sıfırlarsam hangi SSD'e kuracağımı sorar mı?
Intervice Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 26 Nisan 2015 Mesajlar 1.757 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #2 Hayır sormaz, windows hangi diske kuruluysa sıfırlama işlemini orada gerçekleştirir. Artı 0 Eksi
KS KS Asrevya Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 315 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #3 Intervice dedi: Hayır sormaz, Windows hangi diske kuruluysa sıfırlama işlemini orada gerçekleştirir. Genişletmek için tıkla... Nasıl yaparız o zaman? UEFI USB hazırlama diye bir video var onu uygularsam sorar mı? Artı 0 Eksi
Intervice dedi: Hayır sormaz, Windows hangi diske kuruluysa sıfırlama işlemini orada gerçekleştirir. Genişletmek için tıkla... Nasıl yaparız o zaman? UEFI USB hazırlama diye bir video var onu uygularsam sorar mı?
claymore Megapat Katılım 15 Şubat 2015 Mesajlar 358 Çözümler 2 18 Eylül 2023 #4 Tüm bunlarla uğraşacağınıza en az 8 GB bir flash bellek alıp, iso kalıbını yazdırıp format atabilirsiniz. Çok pahalı da değil... Artı 0 Eksi
Tüm bunlarla uğraşacağınıza en az 8 GB bir flash bellek alıp, iso kalıbını yazdırıp format atabilirsiniz. Çok pahalı da değil...
KS KS Asrevya Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 315 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #5 claymore dedi: Tüm bunlarla uğraşacağınıza en az 8 GB bir flash bellek alıp, ISO kalıbını yazdırıp format atabilirsiniz. Çok pahalı da değil... Genişletmek için tıkla... Flash bellek var ancak ne yapacağımı bilmiyorum sorun o video falan atarsanız daha iyi olur. Artı 0 Eksi
claymore dedi: Tüm bunlarla uğraşacağınıza en az 8 GB bir flash bellek alıp, ISO kalıbını yazdırıp format atabilirsiniz. Çok pahalı da değil... Genişletmek için tıkla... Flash bellek var ancak ne yapacağımı bilmiyorum sorun o video falan atarsanız daha iyi olur.
claymore Megapat Katılım 15 Şubat 2015 Mesajlar 358 Çözümler 2 18 Eylül 2023 #6 Asrevya dedi: Flash bellek var ancak ne yapacağımı bilmiyorum sorun o video falan atarsanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videonun çekilme tarihi sizi yanıltmasın, aşamalar halen daha aynı. Artı 0 Eksi
Asrevya dedi: Flash bellek var ancak ne yapacağımı bilmiyorum sorun o video falan atarsanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videonun çekilme tarihi sizi yanıltmasın, aşamalar halen daha aynı.