roguem Femtopat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #1 Windows kuramıyorum. Kurulum ekranı geliyor, yükleme tamamlanıyor, bilgisayar kendini yeniden başlatınca tekrar kurulum ekranı geliyor.
Windows kuramıyorum. Kurulum ekranı geliyor, yükleme tamamlanıyor, bilgisayar kendini yeniden başlatınca tekrar kurulum ekranı geliyor.
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.752 Makaleler 22 Çözümler 279 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Ocak 2023 #2 Kurulum ekranı geldiğinde sistemi kapatın ve USB'yi çekip sistemi başlatın. Windows 10 kurulumu bittikten sonra yeniden başlat tuşuna basın ve sistem kapanınca USB'yi hemen çekin.
Kurulum ekranı geldiğinde sistemi kapatın ve USB'yi çekip sistemi başlatın. Windows 10 kurulumu bittikten sonra yeniden başlat tuşuna basın ve sistem kapanınca USB'yi hemen çekin.
Yasin_R Kilopat Katılım 9 Aralık 2017 Mesajlar 243 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #3 USB'yi bilgisayardan sök ve boot sırasını düzenlemeyi unutma.
Critical mass Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 1.707 Makaleler 1 Çözümler 4 3 Ocak 2023 #4 USB'yi çıkar.
roguem Femtopat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #6 Yasin_R dedi: USB'yi bilgisayardan sök ve boot sırasını düzenlemeyi unutma. Genişletmek için tıkla... Boot sırasını düzenleme ne demek anlamadım maalesef. kefencimusto45 dedi: Flashı çıkar. Genişletmek için tıkla... Flaahı çıkarınca BIOS'a atıyor direkt.
Yasin_R dedi: USB'yi bilgisayardan sök ve boot sırasını düzenlemeyi unutma. Genişletmek için tıkla... Boot sırasını düzenleme ne demek anlamadım maalesef. kefencimusto45 dedi: Flashı çıkar. Genişletmek için tıkla... Flaahı çıkarınca BIOS'a atıyor direkt.
Yasin_R Kilopat Katılım 9 Aralık 2017 Mesajlar 243 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #7 roguem dedi: Boot sırasını düzenleme ne demek anlamadım maalesef. Genişletmek için tıkla... BIOS'a girdiğiniz de boot edilecek disklerin sırası vardır oraya ilk sıraya Windows yüklediğiniz diski koyun.
roguem dedi: Boot sırasını düzenleme ne demek anlamadım maalesef. Genişletmek için tıkla... BIOS'a girdiğiniz de boot edilecek disklerin sırası vardır oraya ilk sıraya Windows yüklediğiniz diski koyun.
roguem Femtopat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #8 Critical mass dedi: USB'yi çıkar. Genişletmek için tıkla... USB'yi çıkarınca tekrar BIOS'a yönlendiriyor.
Critical mass dedi: USB'yi çıkar. Genişletmek için tıkla... USB'yi çıkarınca tekrar BIOS'a yönlendiriyor.
Yasin_R Kilopat Katılım 9 Aralık 2017 Mesajlar 243 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #9 roguem dedi: USB'yi çıkarınca tekrar BIOS'a yönlendiriyor. Genişletmek için tıkla... BIOS sırasını kontrol edin ve resim atın bir bakalım.
roguem dedi: USB'yi çıkarınca tekrar BIOS'a yönlendiriyor. Genişletmek için tıkla... BIOS sırasını kontrol edin ve resim atın bir bakalım.
A akrl Hectopat Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 28 Çözümler 1 3 Ocak 2023 #10 roguem dedi: Boot sırasını düzenleme ne demek anlamadım maalesef. Flaahı çıkarınca BIOS'a atıyor direkt. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla BIOS üzerinden düzenleniyor. Bilgisayarının hangi sıra ile boot edeceğini seçiyorsun.
roguem dedi: Boot sırasını düzenleme ne demek anlamadım maalesef. Flaahı çıkarınca BIOS'a atıyor direkt. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla BIOS üzerinden düzenleniyor. Bilgisayarının hangi sıra ile boot edeceğini seçiyorsun.