SinanUcar Kilopat Katılım 24 Şubat 2016 Mesajlar 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2016 #1 Windows kurulu bir harddisk var. Bunu PS3'e taksam ne olur çalışır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Kasım 2016
M member13 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2012 Mesajlar 1.388 Makaleler 2 Çözümler 1 28 Kasım 2016 #2 Buna göz at. Videoda SSD ile değiştiriyor. Aynı işlemleri yapacakısın. Harddisk 2.5 inç boyutunda olmalı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 28 Kasım 2016
Buna göz at. Videoda SSD ile değiştiriyor. Aynı işlemleri yapacakısın. Harddisk 2.5 inç boyutunda olmalı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
SinanUcar Kilopat Katılım 24 Şubat 2016 Mesajlar 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2016 #3 member13 dedi: Buna göz at. Videoda ssd ile değiştiriyor. Aynı işlemleri yapacakısın. Harddisk 2.5 inç boyutunda olmalı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Evet laptop HDD'si 2.5 inç bugün bakacağım gelişmeleri size aktarırım ilgilendiğiniz için teşekürler. Edit: Ben Windows 10 kurmaktan bahsediyordum. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Kasım 2016
member13 dedi: Buna göz at. Videoda ssd ile değiştiriyor. Aynı işlemleri yapacakısın. Harddisk 2.5 inç boyutunda olmalı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Evet laptop HDD'si 2.5 inç bugün bakacağım gelişmeleri size aktarırım ilgilendiğiniz için teşekürler. Edit: Ben Windows 10 kurmaktan bahsediyordum.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 28 Kasım 2016 #4 SinanUcar dedi: Ben Windows 10 kurmaktan bahsediyordum. Genişletmek için tıkla... PS3'ün işlemcisi Cell mimarilidir. PC'ler ise x86 mimarisi kullanır. Bu yüzden PS3'te hiçbir Windows sürümü doğrudan çalışamaz. PS3 ilk çıktığında Yellow Dog Linux desteği vardı. Lakin daha sonra konsol kırılınca Sony bu desteği Firmware güncellemesi ile kaldırdı.
SinanUcar dedi: Ben Windows 10 kurmaktan bahsediyordum. Genişletmek için tıkla... PS3'ün işlemcisi Cell mimarilidir. PC'ler ise x86 mimarisi kullanır. Bu yüzden PS3'te hiçbir Windows sürümü doğrudan çalışamaz. PS3 ilk çıktığında Yellow Dog Linux desteği vardı. Lakin daha sonra konsol kırılınca Sony bu desteği Firmware güncellemesi ile kaldırdı.
SinanUcar Kilopat Katılım 24 Şubat 2016 Mesajlar 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2016 #5 Recep Baltaş dedi: PS3'ün işlemcisi Cell mimarilidir. PC'ler ise x86 mimarisi kullanır. Bu yüzden PS3'te hiçbir Windows sürümü doğrudan çalışamaz. PS3 ilk çıktığında Yellow Dog Linux desteği vardı. Lakin daha sonra konsol kırılınca Sony bu desteği Firmware güncellemesi ile kaldırdı. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim.
Recep Baltaş dedi: PS3'ün işlemcisi Cell mimarilidir. PC'ler ise x86 mimarisi kullanır. Bu yüzden PS3'te hiçbir Windows sürümü doğrudan çalışamaz. PS3 ilk çıktığında Yellow Dog Linux desteği vardı. Lakin daha sonra konsol kırılınca Sony bu desteği Firmware güncellemesi ile kaldırdı. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim.