B babypoo273 Megapat Katılım 7 Şubat 2015 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 02:56 #1 Merhaba, benim bilgisayarım Windows 11 ve yer sıkıntısı yavaştan çekmeye başladıgım için eski hddmi PC'ye takıp kullanmak istiyorum fakat bunda Windows 10 kurulu. Bunu temiz şekilde bilgisayara zarar vermeden nasıl formatlayabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 09:10
Merhaba, benim bilgisayarım Windows 11 ve yer sıkıntısı yavaştan çekmeye başladıgım için eski hddmi PC'ye takıp kullanmak istiyorum fakat bunda Windows 10 kurulu. Bunu temiz şekilde bilgisayara zarar vermeden nasıl formatlayabilirim?
dolob Hectopat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 3.497 Çözümler 74 Yer Spica, Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 09:22 #2 @babypoo273 Diski takıp PC yi açın, Disk yönetimine girip diskte bulunan tüm bölümleri silip ayrılmamış alan haline getirin, Biçimlendirin ve kullanmaya başlayın
@babypoo273 Diski takıp PC yi açın, Disk yönetimine girip diskte bulunan tüm bölümleri silip ayrılmamış alan haline getirin, Biçimlendirin ve kullanmaya başlayın
B babypoo273 Megapat Katılım 7 Şubat 2015 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 14:40 #3 dolob dedi: @babypoo273 Diski takıp PC yi açın, Disk yönetimine girip diskte bulunan tüm bölümleri silip ayrılmamış alan haline getirin, Biçimlendirin ve kullanmaya başlayın Genişletmek için tıkla... hddyi taktım ama disk yönetiminde gözükmüyor dolob dedi: @babypoo273 Diski takıp PC yi açın, Disk yönetimine girip diskte bulunan tüm bölümleri silip ayrılmamış alan haline getirin, Biçimlendirin ve kullanmaya başlayın Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim hallettim güç girişini takmayı unutmuşum hddnin Son düzenleme: Dün 16:49
dolob dedi: @babypoo273 Diski takıp PC yi açın, Disk yönetimine girip diskte bulunan tüm bölümleri silip ayrılmamış alan haline getirin, Biçimlendirin ve kullanmaya başlayın Genişletmek için tıkla... hddyi taktım ama disk yönetiminde gözükmüyor dolob dedi: @babypoo273 Diski takıp PC yi açın, Disk yönetimine girip diskte bulunan tüm bölümleri silip ayrılmamış alan haline getirin, Biçimlendirin ve kullanmaya başlayın Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim hallettim güç girişini takmayı unutmuşum hddnin