Windows kurulu olan bilgisayara Windows kurulu bir M.2 SSD takılabilir mi?

boraygulpinar

Hectopat
Daha fazla  
Selam dostlar,
Yeni bir sistem topladım ve Windows'u M.2 SSD'ye kurdum. Eski bilgisayarımda olan Windows kurulu olan M.2 SSD'yi formatsız "içindeki verileri tutmak istiyorum" bir şekilde takıp veri diski olarak kullanabilir miyim? Kullanabilir isem nasıl yappacağım?

Yapabilirsiniz ama BIOS üzerinden ayar yaparak Windows'un yeni taktığınız M.2 SSD'den başlatılmamasını sağlamanız gerekmektedir. Aksi takdirde Windows'u yeni taktığınız M.2'nin içinden açmaya çalışabilir bilgisayarınız. Ben de içinde Windows kurulu olan 2.5" SSD diskimi yeni bilgisayarımda bilgileri hazırda tutmak için taktım ve çalışıyor. Faydalı olduysa çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim.

Yapabilirsiniz ama BIOS üzerinden ayar yaparak Windows'un yeni taktığınız M.2 SSD'den başlatılmamasını sağlamanız gerekmektedir. Aksi takdirde Windows'u yeni taktığınız M.2'nin içinden açmaya çalışabilir bilgisayarınız. Ben de içinde Windows kurulu olan 2.5" SSD diskimi yeni bilgisayarımda bilgileri hazırda tutmak için taktım ve çalışıyor. Faydalı olduysa çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim.

Tamamdır deneyeceğim çok teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı