Windows kurulu olan eski HDD başka sistemde nasıl harici olarak kullanılır?

Maslany

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, elimde eski PC ait bir HDD var bunun içinde Windows kurulu. Bunu sıfırlayıp harici bellek gibi nasıl kullanırım? Bir adet SATA kutusu aldım ve montajladım PC taktığımda görmüyor.

Merhaba hocam, başlat tuşuna sağ tıkladıktan sonra açılan menüde bulunan "Disk Yönetimi" sekmesine girip ekran görüntüsü atabilir misiniz?

Merhaba hocam, başlat tuşuna sağ tıkladıktan sonra açılan menüde bulunan "Disk Yönetimi" sekmesine girip ekran görüntüsü atabilir misiniz?

Merhaba. Bu arada USB'den takıyorum eski HDD'yi.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2024-11-14 at 20.56.22.jpeg
    WhatsApp Image 2024-11-14 at 20.56.22.jpeg
    85,4 KB · Görüntüleme: 11
Merhaba. Bu arada USB'den takıyorum eski HDD'yi.
Kapasitesi nedir hocam? Attığınız SS'te ayırt etmek için soruyorum. Veya hiç görünmüyor mu HDD burada da?

Şu an kendi kullandığım diskler gözüküyor attığım görselde. Laptopdan söküp SATA kutusuna taktığım eski HDD gözükmüyor hocam. 1 TB HDD kapasitesi.
Acaba bağladığınız USB HDD kutusunda bir sorun olma ihtimali var mı diye düşünmüyor değilim. Normal şartlar altında bu listede görünmesi lazım HDD'in.

HDD kutusunun USB sürümü nedir?
Başka bir porta (özellikle kasa değil de anakart portuna) takabilme şansınız var mı?
Başka bir sisteme takıp HDD'in görünüp görünmediğine bakabilir misiniz?
HDD sisteme bağlanınca içinden sesler geliyor mu?

Acaba bağladığınız USB HDD kutusunda bir sorun olma ihtimali var mı diye düşünmüyor değilim. Normal şartlar altında bu listede görünmesi lazım HDD'in.
HDD kutusunun USB sürümü nedir?
Başka bir porta (özellikle kasa değil de anakart portuna) takabilme şansınız var mı?
Başka bir sisteme takıp HDD'in görünüp görünmediğine bakabilir misiniz?
HDD sisteme bağlanınca içinden sesler geliyor mu?

Ses değil de içinde çalışıyor disk hissediliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00