Windows kurulu olan eski HDD nasıl sıfırlanır?

hoptimus

Femtopat
Arkadaşlar yeni SSD aldım ve eski HDD'mi taktım. SSD'me Windows kurdum ve eski HDD'mdeki Windows'umu silmek istiyorum ancak silinmiyor, nasıl yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Silinmiyor derken nedenini anlayamadığım için mevcut yollardan birini tafir edeceğim. Bunu yapmak için birçok seçeneğin var.

Sadece HDD veya hem SSD hem HDD takılı iken yeniden windows kurulumu başlat ve disk yapılanması adımına gelince HDDnin tüm bölümlerini sil (disk0, disk 1 gibi ibareler sayesinde SD ve HDD ye ait bölümleri ayırtedebilirsin) SSD ye kurulu olna sistemine herhengi birşey olmayacaktır.

Hocam eski laptopun HDD'sini soktüm, bugun internetten SATA kablosu aldım yeni PC'ye kablo ile taktım içini boşaltıp USB gibi kullanmak istiyorum nasıl bir anda tertemiz yapabilirim.

Hocam eski laptopun HDD'sini soktüm, bugun internetten SATA kablosu aldım yeni PC'ye kablo ile taktım içini boşaltıp USB gibi kullanmak istiyorum nasıl bir anda tertemiz yapabilirim.
Bahsettiğim gibi yapablirsin yada windows bir işletim sistemine takıp dsk yönetiminden de bölümleri silerek yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…