Windows kurulu olmayan disk dolduğunda PC performansı düşer mi?

SeniYazdım

Hectopat
İkinci SSD'de 3,71 GB boş yer var ve bar kırmızı olmuş ama Windows ayrı bir SSD'de kurulu. Bunda sadece oyunlar var. Oyunlarda performans düşüşü olur mu?

1655439264241.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Sabit disk değilse bir sıkıntı olmaz. Sabit disk olsa bile bir sıkıntı olmaz, uykuya dalmadığı sürece. Neden bunu diyorum? Çünkü bazı uygulamalar çalışırken mevcut bütün diskleri kontrol edip uyandırıyor. HDD eğer uyuyorsa program açılış süresi uzayabiliyor.

Sabit disk değilse bir sıkıntı olmaz. Sabit disk olsa bile bir sıkıntı olmaz, uykuya dalmadığı sürece. Neden bunu diyorum? Çünkü bazı uygulamalar çalışırken mevcut bütün diskleri kontrol edip uyandırıyor. HDD eğer uyuyorsa program açılış süresi uzayabiliyor.

Anladım. SSD ama James Donkey SSD sizin bir videonuz vardı hatta, ölmüştü test sırasında ama galiba çipleri falan geliştirmişler çünkü sizin videoda SSD sabit 40 derece gözüküyordu (sıcaklık ölçme birimi yoktu) bunda ölçüyor ki zaten sorunları göze alarak ve baya bir ucuza almıştım. 2 aylık kullanımdada okuma yazmada sorun yok zaten yormuyorum diski sadece oyun oynuyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı