mertlev Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2019 Mesajlar 1.458 Çözümler 2 1 Kasım 2020 #1 Windows C diskinde kurulu, ben D diskine nasıl format atabilirim?
ı love you Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.243 Çözümler 4 1 Kasım 2020 #2 mertlev dedi: Windows C diskinde kurulu, ben D diskine nasıl format atabilirim? Genişletmek için tıkla... Rufusdan diski seçip FreeDos olarak yazdırırsanız olur diye umuyorum.
mertlev dedi: Windows C diskinde kurulu, ben D diskine nasıl format atabilirim? Genişletmek için tıkla... Rufusdan diski seçip FreeDos olarak yazdırırsanız olur diye umuyorum.
Xevanior Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 8.919 Makaleler 16 Çözümler 159 1 Kasım 2020 #3 D diskinde önemli bir şeyin yoksa biçimlendirebilirsin. Sistem dosyası vb. yoksa sağ tıklayıp biçimlendir. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Kasım 2020
D diskinde önemli bir şeyin yoksa biçimlendirebilirsin. Sistem dosyası vb. yoksa sağ tıklayıp biçimlendir.
mertlev Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2019 Mesajlar 1.458 Çözümler 2 1 Kasım 2020 #4 Xevanior dedi: D diskinde önemli bir şeyin yoksa biçimlendirebilirsin. Sistem dosyası vb. yoksa sağ tıklayıp biçimlendir. Genişletmek için tıkla... Gerekli gereksiz çok dosya var temizlemek istiyorum. Biçimlendirmek tamamen temizler değil mi? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Kasım 2020
Xevanior dedi: D diskinde önemli bir şeyin yoksa biçimlendirebilirsin. Sistem dosyası vb. yoksa sağ tıklayıp biçimlendir. Genişletmek için tıkla... Gerekli gereksiz çok dosya var temizlemek istiyorum. Biçimlendirmek tamamen temizler değil mi?
Xevanior Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 8.919 Makaleler 16 Çözümler 159 1 Kasım 2020 #5 mertlev dedi: Gerekli gereksiz çok dosya var temizlemek istiyorum. Biçimlendirmek tamamen temizler değil mi? Genişletmek için tıkla... Temizler bir sıkıntı olmaz. Ama içinde bir programın (şu anda çalışan) kuruluysa biçimlendirmeyebilir. Onu da programlardan kaldırırsın. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Kasım 2020
mertlev dedi: Gerekli gereksiz çok dosya var temizlemek istiyorum. Biçimlendirmek tamamen temizler değil mi? Genişletmek için tıkla... Temizler bir sıkıntı olmaz. Ama içinde bir programın (şu anda çalışan) kuruluysa biçimlendirmeyebilir. Onu da programlardan kaldırırsın.