Windows kurulu PC nasıl FreeDOS yapılır?

Daha fazla  
İade etmek için yeni Windows 11 kurduğum bilgisayarı USB ile boot ekranından diskpart ile ile diski temizledim şimdi tekrar FreeDOS kurup ilk haline getirmemin bir yolu var mı sizce böyle iade etsem bir sorun olur mu?

İade etmek için yeni Windows 11 kurduğum bilgisayarı USB ile boot ekranından diskpart ile ile diski temizledim şimdi tekrar FreeDOS kurup ilk haline getirmemin bir yolu var mı sizce böyle iade etsem bir sorun olur mu?

FreeDOS zaten işletim sistemi yok demek değil mi? Bilgisayar açılınca işletim sistemi yüklenmiyorsa bir sorun yoktur.

Hazır sistemleri genelde iade almazlar. Aldığınız yer ile görüştünüz mü?

FreeDOS demek o bilgisayarda işletim sistemi yok demek zaten. BIOS dışında bir gıdıma yaramıyor yani FreeDOS olması. Kurulu gelmiş işte ne güzel.

PC geldiğinde FreeDOS'tu ben Windows 11 kurdum sonra iade etmek için Windows 11'i kaldırdım demeye çalıştığım bu şimdi de No Bootable Device Found diyor sizce ek bir şey yapmama gerek var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…