Windows kurulu SSD yanına başka Windows kurulu SSD takma

Akyazılı54

Megapat
Daha fazla  
Merhaba. Laptopun SSD'sini değiştirmiştim 1 TB'lık takılı şu an Windows 11 kurulu eski 500'lük Windows 11 kurulu bunu da takmak istiyorum. Yuvası var ama çakışır mı diye tereddüte girdim. Yapabileceğim bir hamle var mı? BIOS'ta 2. taktığımla başlayıp format atıp diğerinemi geçeyim yok çakışmaz derseniz de ilkiyle açıp komple 2.yi sıfırlayabilir miyim? Win keyimi falan yedekledim.

Taktığınız zaman açılışta hangisini açmak istediğinizi soracak, isterseniz Windows içinden sıfırlama yaparsınız, isterseniz Windows'u hiç amadan format atar sıfırlarsınız size kalmış.

Bunun icin 2 tane ekran lazim.

Demek istediğim 2. SSD’deki Windows'u kaldırmak

Taktığınız zaman açılışta hangisini açmak istediğinizi soracak, isterseniz Windows içinden sıfırlama yaparsınız, isterseniz Windows'u hiç amadan format atar sıfırlarsınız size kalmış.
Düşündüm onu 2. Ssd ile başlayıp güvenli moda girilen ekrandan komple temizlicem sonra ilk ssd ile açıcam biosdan

Demek istediğim 2. SSD'deki Windows'u kaldırmak

Düşündüm onu 2. SSD ile başlayıp güvenli moda girilen ekrandan komple temizleyeceğim sonra ilk SSD ile açacağım BIOS'tan

Bence hangisiniz temizleyecekseniz, diğer SSD ile Windows'a girip disk yöneticisinden temizleyeceğinizi biçimlendirin direkt.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı