Windows kurulu SSD'yi Windows kurulu olan PC'ye takma

Ping35

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı Asus Dual Super Evo 4070 Super İşlemci 7600 Anakart A620M-K Ram Corsair Vengace 1x 16 gb ram Psu Asus 750w Kasa Asus Gt301 Ekran ASUS 27" VG277Q
Benim eski PC bozuldu. Onun icinde benim icin onemli bilgiler var ama SSD'ye Windows kurulu. Ben bu SSD'yi yeni PC'ye kurup icindekinleri alıp format atacağım. Nasıl yapabilirim bir bilginiz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
SSD'ni direk yeni PC'ye takıp USB'ye alacaklarını atabilirsin

Benim eski PC bozuldu. Onun icinde benim icin onemli bilgiler var ama SSD'ye Windows kurulu. Ben bu SSD'yi yeni PC'ye kurup icindekinleri alıp format atacağım. Nasıl yapabilirim bir bilginiz var mı?
Windows B SSD'yi tak, açılışta normalde kurulu olan Windows A açılmazsa BIOS'a gir, Windows A'nın olduğu aygıtı Boot sıralamasında ilk sıraya al, restart at. Win A açılacak, oradan kilitlemediysen Win B'nin dosyalarına ulaşıp ihtiyacın olanları alırsın.

Eğer SSD'yi takacak yerin yoksa, harici veya USB'ye aktarabilirsin diğerine takıp ama Win B, Win A'nın kurulu olduğu sistemde açılmayabilir, güvenli modda çalışmak gerekebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…