B Batulusk Decapat Katılım 12 Ağustos 2018 Mesajlar 1 12 Ağustos 2018 #1 Merhaba Az önce Rufus olmadan Windows'un kendi aracıyla flash belleğe İSO dosyası kurdum. Rufus'u unuttum diyebilirim Rufus kullanmak zorunluluk mu yoksa bir seçenek mi şu an yaptığım ISO'lu flashla topladığım bilgisayara Windows'u kurabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ağustos 2018
Merhaba Az önce Rufus olmadan Windows'un kendi aracıyla flash belleğe İSO dosyası kurdum. Rufus'u unuttum diyebilirim Rufus kullanmak zorunluluk mu yoksa bir seçenek mi şu an yaptığım ISO'lu flashla topladığım bilgisayara Windows'u kurabilir miyim?
Mr.Acar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2017 Mesajlar 4.505 Makaleler 14 Çözümler 171 Yer Türkiye/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Profil Kapağı 1521878528 12 Ağustos 2018 #2 Windows Kurulum Aracından da USB'ye ISO yazdırılır. Rufus hazır ISO'ları USB'ye paket eder. Rufus bir alternatiftir.
Windows Kurulum Aracından da USB'ye ISO yazdırılır. Rufus hazır ISO'ları USB'ye paket eder. Rufus bir alternatiftir.
İsmailSayan Hectopat Katılım 22 Mayıs 2018 Mesajlar 58 12 Ağustos 2018 #3 Herhangi bir sıkıntı olamayacaktır. ben sürekli disk izlencesinden kopyalayarak yaparım