Windows kurulum başlamıyor

sancarsavas

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8 GB DDR3
SSD veya HDD modeli
512 GB SSD
Ekran kartı
Intel Dahili
İşlemci
Intel 4600U
Arkadaşlar merhaba. Sistemden her şeyi silip önce Linux Ubuntu kurdum. Sonra Gparted üzerinden 240 GB bir alanı NTFS olarak biçimlendirdim. Amacım buraya da Windows kurmaktı. Kurulum USB'si oluşturdum. Başlangıçta boot seçeneklerinde USB'yi görüyor ama seçince direkt olarak Ubuntu grub menü geliyor ve Ubuntu başlıyor. ISO'yu Linux ortamında USB'ye bastırdım bununla ilgisi olabilir mi? BIOS'ta Fast Boot'u kapattım, TPM açtım ama değişen hiçbir şey olmadı. Sizce nerede hata yapıyorum? Şimdiden teşekkürler.

Önce Windows sonra Linux kurulmalı diye biliyorum ben. Grub menüsü yüzünden bende çekmiştim bayağı. Çaresi şu grup menüsünü kaldıracak ız veya Linux işletim sistemini sonra Windows kuracaksınız. Sonrasında Linux kurabilirsiniz. Maalesef önce Windows sonra Linux kuruluyor. Menü seçeneğinden dolayı.

Önce Windows sonra Linux kurulmalı diye biliyorum ben. Grub menüsü yüzünden bende çekmiştim bayağı. Çaresi şu grup menüsünü kaldıracak ız veya Linux işletim sistemini sonra Windows kuracaksınız. Sonrasında Linux kurabilirsiniz. Maalesef önce Windows sonra Linux kuruluyor. Menü seçeneğinden dolayı.
Hocam öncelikle teşekkür ederim. Ama ben şimdi önce Linux’u kurmuş bulundum. Windows’u yanına kurma şansım yoksa Linux kurulum usb’si ile linuxu ve her şeyi silip sonra windows kurulumuna mı başlamam gerekiyor? Nasıl yapmalıyım?

Hocam öncelikle teşekkür ederim. Ama ben şimdi önce Linux'u kurmuş bulundum. Windows'u yanına kurma şansım yoksa Linux kurulum USB'si ile Linux'u ve her şeyi silip sonra Windows kurulumuna mı başlamam gerekiyor? Nasıl yapmalıyım?

Maalesef öyle gözüküyor. Yani ben denediğimde grup menüsü yüzünden kuramamıştım. O yüzden grup menüsü kaldırılabilir veya geçici devre dışı bırakılabiliyorsa önce onu araştırın. Sonra küçük bir Linux dağıtımı kurup grup menüsünü geri getirirsiniz. Amaç grup menüsünü kaldırmak. Onu araştırın.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı