Kamtasya Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 2.072 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #21 Lodex dedi: Yapabildiniz mi hocam? Genişletmek için tıkla... Yok gözükmüyor ZIP dosyası.
Lodex Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 682 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #22 Kamtasya dedi: Yok gözükmüyor ZIP dosyası. Genişletmek için tıkla... Dosyayı direkt belleğin içine mi attınız yoksa belli bir klasöre mi?
Kamtasya dedi: Yok gözükmüyor ZIP dosyası. Genişletmek için tıkla... Dosyayı direkt belleğin içine mi attınız yoksa belli bir klasöre mi?
Kamtasya Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 2.072 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #23 Lodex dedi: Dosyayı direkt belleğin içine mi attınız yoksa belli bir klasöre mi? Genişletmek için tıkla... Direk flasha sürükleyip bıraktım.
Lodex dedi: Dosyayı direkt belleğin içine mi attınız yoksa belli bir klasöre mi? Genişletmek için tıkla... Direk flasha sürükleyip bıraktım.
Lodex Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 682 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #24 Kamtasya dedi: Direk flasha sürükleyip bıraktım. Genişletmek için tıkla... Ayrı bir klasör oluşturup onun içine atmayı deneyin.
Kamtasya dedi: Direk flasha sürükleyip bıraktım. Genişletmek için tıkla... Ayrı bir klasör oluşturup onun içine atmayı deneyin.
Kamtasya Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 2.072 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #25 Lodex dedi: Ayrı bir klasör oluşturup onun içine atmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Olmadı. Onunda denedim. İnf dışındaki hiçbir şeyi görmüyor.
Lodex dedi: Ayrı bir klasör oluşturup onun içine atmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Olmadı. Onunda denedim. İnf dışındaki hiçbir şeyi görmüyor.
Lodex Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 682 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #26 Bunu deneyin hocam arşivden çıkarıp.
Kamtasya Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 2.072 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #27 Lodex dedi: Bunu deneyin hocam arşivden çıkarıp. Genişletmek için tıkla... Of kafayı yiyeceğim bu da inmiyor.
Lodex dedi: Bunu deneyin hocam arşivden çıkarıp. Genişletmek için tıkla... Of kafayı yiyeceğim bu da inmiyor.
Lodex Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 682 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #28 Kamtasya dedi: Of kafayı yiyeceğim bu da inmiyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl inmiyor hocam tekrar link atayım isterseniz.
Kamtasya dedi: Of kafayı yiyeceğim bu da inmiyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl inmiyor hocam tekrar link atayım isterseniz.
Kamtasya Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 2.072 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #29 Lodex dedi: Nasıl inmiyor hocam tekrar link atayım isterseniz. Genişletmek için tıkla... Ağlamak üzereyim.
Lodex dedi: Nasıl inmiyor hocam tekrar link atayım isterseniz. Genişletmek için tıkla... Ağlamak üzereyim.
Lodex Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 682 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #30 Kamtasya dedi: Ağlamak üzereyim. Genişletmek için tıkla... Hocam mentalinizi düşürmeyin hemen Son attığım linkte inf dosyası bulunuyor isterseniz sizin için indirip drive üzerinden paylaşayım.
Kamtasya dedi: Ağlamak üzereyim. Genişletmek için tıkla... Hocam mentalinizi düşürmeyin hemen Son attığım linkte inf dosyası bulunuyor isterseniz sizin için indirip drive üzerinden paylaşayım.