Kamtasya Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 2.072 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #31 Lodex dedi: Hocam mentalinizi düşürmeyin hemen son attığım linkte inf dosyası bulunuyor isterseniz sizin için indirip Drive üzerinden paylaşayım. Genişletmek için tıkla... Yok daha fazla uğraşamam. Kalsın böyle.
Lodex dedi: Hocam mentalinizi düşürmeyin hemen son attığım linkte inf dosyası bulunuyor isterseniz sizin için indirip Drive üzerinden paylaşayım. Genişletmek için tıkla... Yok daha fazla uğraşamam. Kalsın böyle.
Lodex Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 682 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #32 Kamtasya dedi: Yok daha fazla uğraşamam. Kalsın böyle. Genişletmek için tıkla... Sisteminizi yeni topladınız sanırım, hemen drive yükleyip paylaşıyorum şimdi.
Kamtasya dedi: Yok daha fazla uğraşamam. Kalsın böyle. Genişletmek için tıkla... Sisteminizi yeni topladınız sanırım, hemen drive yükleyip paylaşıyorum şimdi.
E Endless001 Decapat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 497 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #33 Kamtasya dedi: Ağlamak üzereyim. Genişletmek için tıkla... Bana olsa kafayı yerdim Allah yardımcınız olsun.
Kamtasya dedi: Ağlamak üzereyim. Genişletmek için tıkla... Bana olsa kafayı yerdim Allah yardımcınız olsun.
Lodex Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 682 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #34 raid_windows_driver_930_00296.zip drive.google.com
Kamtasya Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 2.072 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #35 Lodex dedi: raid_windows_driver_930_00296.zip drive.google.com Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim şimdi. Kamtasya dedi: Deneyeceğim şimdi. Genişletmek için tıkla... Çalışmadı. Son düzenleme: 30 Ağustos 2023
Lodex dedi: raid_windows_driver_930_00296.zip drive.google.com Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim şimdi. Kamtasya dedi: Deneyeceğim şimdi. Genişletmek için tıkla... Çalışmadı.
Lodex Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 682 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #36 Kamtasya dedi: Deneyeceğim şimdi. Çalışmadı. Genişletmek için tıkla... BIOS üzerinden sata kısmında RAID seçeneğini bulabilirseniz kapatır mısınız. Bu arada en son attığımı arşivden çıkarmışsınızdır umarım.
Kamtasya dedi: Deneyeceğim şimdi. Çalışmadı. Genişletmek için tıkla... BIOS üzerinden sata kısmında RAID seçeneğini bulabilirseniz kapatır mısınız. Bu arada en son attığımı arşivden çıkarmışsınızdır umarım.
Kamtasya Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 2.072 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #37 O dediğiniz şey AHCI de imiş şimdi RAID seçeneğine alıp öyle deneyeceğim. Kamtasya dedi: O dediğiniz şey AHCI de imiş şimdi RAID seçeneğine alıp öyle deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Evet BIOS'tan buldum AHCI de imis RAID seçeneğine aldım gene olmadı. Kamtasya dedi: O dediğiniz şey AHCI de imiş şimdi RAID seçeneğine alıp öyle deneyeceğim. Evet BIOS'tan buldum AHCI de imis RAID seçeneğine aldım gene olmadı. Genişletmek için tıkla... BIOS'u sıfırlamayı bir deniyeyim. Kamtasya dedi: O dediğiniz şey AHCI de imiş şimdi RAID seçeneğine alıp öyle deneyeceğim. Evet BIOS'tan buldum AHCI de imis RAID seçeneğine aldım gene olmadı. BIOS'u sıfırlamayı bir deniyeyim. Genişletmek için tıkla... Gene çalışmadı. Son düzenleme: 30 Ağustos 2023
O dediğiniz şey AHCI de imiş şimdi RAID seçeneğine alıp öyle deneyeceğim. Kamtasya dedi: O dediğiniz şey AHCI de imiş şimdi RAID seçeneğine alıp öyle deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Evet BIOS'tan buldum AHCI de imis RAID seçeneğine aldım gene olmadı. Kamtasya dedi: O dediğiniz şey AHCI de imiş şimdi RAID seçeneğine alıp öyle deneyeceğim. Evet BIOS'tan buldum AHCI de imis RAID seçeneğine aldım gene olmadı. Genişletmek için tıkla... BIOS'u sıfırlamayı bir deniyeyim. Kamtasya dedi: O dediğiniz şey AHCI de imiş şimdi RAID seçeneğine alıp öyle deneyeceğim. Evet BIOS'tan buldum AHCI de imis RAID seçeneğine aldım gene olmadı. BIOS'u sıfırlamayı bir deniyeyim. Genişletmek için tıkla... Gene çalışmadı.
Lodex Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 682 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #38 Hocam attığım klasörle olması lazım, arşivin içinden WIN10 isimli klasörü usb bellege atıp deneyin ve gözat seçeneğiyle deneyin.
Hocam attığım klasörle olması lazım, arşivin içinden WIN10 isimli klasörü usb bellege atıp deneyin ve gözat seçeneğiyle deneyin.
Kamtasya Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 2.072 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #39 Lodex dedi: Hocam attığım klasörle olması lazım, arşivin içinden Windows 10 isimli klasörü USB bellege atıp deneyin ve göz at seçeneğiyle deneyin. Genişletmek için tıkla... Çok fazla var çoğunu denedim.
Lodex dedi: Hocam attığım klasörle olması lazım, arşivin içinden Windows 10 isimli klasörü USB bellege atıp deneyin ve göz at seçeneğiyle deneyin. Genişletmek için tıkla... Çok fazla var çoğunu denedim.
Lodex Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 682 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #40 Kamtasya dedi: Çok fazla var çoğunu denedim. Genişletmek için tıkla... Bence sizde hata var. Bu videoda 4:20'nci saniyeden sonraki yapılanları uyguladığınızdan emin misiniz?
Kamtasya dedi: Çok fazla var çoğunu denedim. Genişletmek için tıkla... Bence sizde hata var. Bu videoda 4:20'nci saniyeden sonraki yapılanları uyguladığınızdan emin misiniz?