Kamtasya Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 2.072 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #51 K.Makise dedi: Son durum hakkında bilgi sahibi olmak isterim. Genişletmek için tıkla... Gene olmadı direkt Ubuntu temiz kurulum yapacağım.
K.Makise dedi: Son durum hakkında bilgi sahibi olmak isterim. Genişletmek için tıkla... Gene olmadı direkt Ubuntu temiz kurulum yapacağım.
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #52 Kamtasya dedi: Gene olmadı direkt Ubuntu temiz kurulum yapacağım. Genişletmek için tıkla... Umarım bu sefer herhangi bir hata ile karşılaşmazsınız.
Kamtasya dedi: Gene olmadı direkt Ubuntu temiz kurulum yapacağım. Genişletmek için tıkla... Umarım bu sefer herhangi bir hata ile karşılaşmazsınız.
Kamtasya Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 2.072 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #53 K.Makise dedi: Umarım bu sefer herhangi bir hata ile karşılaşmazsınız. Genişletmek için tıkla... Kesin karşılaşacağım ama neyse.
K.Makise dedi: Umarım bu sefer herhangi bir hata ile karşılaşmazsınız. Genişletmek için tıkla... Kesin karşılaşacağım ama neyse.
selef Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 994 Çözümler 3 Yer Bohemian Grove Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Ağustos 2023 #54 Hocam, ben aynı durumu yaşadığımda bu video sayesinda halletmiştim, istersen bir dene: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Hocam, ben aynı durumu yaşadığımda bu video sayesinda halletmiştim, istersen bir dene: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et