Yeni bir sistem aldım ve Windows 10 UEFI kurulum sırasında NVMe SSD gözükmüyor. BIOS ayar ve hata kısmını ekledim. Bunun için nasıl bir yol izlemeliyim? Intel Rapid gibi bir sürücü kurun gelir diyorlar ama o hata sanırım sadece Intel işlemcilerde oluyor.
Yeni bir sistem aldım ve Windows 10 UEFI kurulum sırasında NVMe SSD gözükmüyor. BIOS ayar ve hata kısmını ekledim. Bunun için nasıl bir yol izlemeliyim? Intel Rapid gibi bir sürücü kurun gelir diyorlar ama o hata sanırım sadece Intel işlemcilerde oluyor.
Bu linkten dosyayı indirin.
ZIP'ten çıkarın.
Bir klasör olarak kurulum yaptığınız USB diskin içine atın.
Sonra yukarıdaki kurulum ekranındaki disk listesinde sürücü yükleye tıklayın.
Açılan ekranda kaynak olarak bu klasörü gösterin.
Bu linkten dosyayı indirin.
ZIP'ten çıkarın.
Bir klasör olarak kurulum yaptığınız USB diskin içine atın.
Sonra yukarıdaki kurulum ekranındaki disk listesinde sürücü yükleye tıklayın.
Açılan ekranda kaynak olarak bu klasörü gösterin.
Cevap için teşekkür ederim, bunu yarın deneyeceğim umarım çözüm olur. Bu arada işlemcim Amd yani bu driver olayı intel işlemcilerde oluyor diye okumuştum.
Cevap için teşekkür ederim, bunu yarın deneyeceğim umarım çözüm olur. Bu arada işlemcim AMD yani bu driver olayı Intel işlemcilerde oluyor diye okumuştum.
Yok tamamında oluyor.
Aslında işlemci ile alakalı değil.
Windows'un orijinal sürücüleri içinde senin anakartın SATA RAID sürücülerinin olması ile alakalı.
Yok tamamında oluyor.
Aslında işlemci ile alakalı değil.
Windows'un orijinal sürücüleri içinde senin anakartın SATA RAID sürücülerinin olması ile alakalı.