Windows Kurulum Esnasında Hata

• Konuyu başlatan Mertcan Başel
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 908
M

Mertcan Başel

Ziyaretçi
Arkadaşlar bi tanıdığım yeni bir sistem aldı. Vatan'da montaj yaptırmış. Eski sisteminden söktüğü harddiski kullanacak. Yalnız harddiskin içinde Windows 7 var. Windows 8.1 kuramıyoruz. Hep onarma menüsüne atıyor. Ben içinde Windows 8.1 olan diski taktığımda bu sorun yoktu. Bende bu içinde Windows 7 bulunan diski başka bir bilgisayara takıp biçimlendirdim. Sorun devam ediyor. Nasıl bu sorunu çözeriz ?

USB belleğe nasıl attı? Anakart markası, modeli nedir? Ve nasıl boot etmiyor?
Direk atmış. Açıkçası bende böyle yapıyordum ve sorun yoktu. Anakart Asus M5A97. Boot sekmesinde gözüküyor ama tıklayınca Windows 7'nin onarma bölümüne atıyor. Resim atarsa sizle paylaşacağım.

Kopyalayıp yapıştırdı ise tabii olmaz. Mikail Fidan yöneticimizin dediklerini uygulayın. Sorun çözülecektir. Bir de önceliği usb belleğe verin.
Zaten Boot sekmesinde seçince önceliği USB'ye vermeye gerek yok. Kopyala yapıştır olarak bende oluyor ama arkadaşın HDD'sinde Windows 7 olduğu için sorun çıkartıyor.

Öyle olmaz tabi. Siz kendiniz ayarlayın ve Mikail yöneticimizin dediklerini uygulayın. Sizin ki şans işi olmuş.
Şans işi dediğiniz işi 4-5 kere yaptım :)

Direk atmış. Açıkçası bende böyle yapıyordum ve sorun yoktu. Anakart ASUS M5A97. Boot sekmesinde gözüküyor ama tıklayınca Windows 7'nin onarma bölümüne atıyor. Resim atarsa sizle paylaşacağım.

Bilgisayarınız ASUS mu? Ben babamın bilgisayarını kullanıyorum, biz 7'den 10'a geçtik ama babama soracağım cevap verir ise size döneceğime emin olabilirsiniz.
Bilgisayarınız ASUS mu? Ben babamın bilgisayarını kullanıyorum, biz 7'den 10'a geçtik ama babama soracağım cevap verir ise size döneceğime emin olabilirsiniz.
Babam dedi ki değiştirilmesine gerek yokmuş onun yerine yenisi alınabilir, işletim sistemi kalabilirmiş.
Babam dedi ki değiştirilmesine gerek yokmuş onun yerine yenisi alınabilir, işletim sistemi kalabilirmiş.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı