Emre Yalçın Hectopat Katılım 7 Haziran 2015 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2016 #1 "Windows bu diske yüklenemez. Seçilen disk gpt bölümü stilinde." Her format attığımda bu hatayı alıyorum. Ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ocak 2016
"Windows bu diske yüklenemez. Seçilen disk gpt bölümü stilinde." Her format attığımda bu hatayı alıyorum. Ne yapmam lazım?
Murat Koç Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Mart 2014 Mesajlar 2.003 Makaleler 69 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Profil Kapağı 1523789582 31 Ocak 2016 #2 Emre Yalçın dedi: "Windows bu diske yüklenemez. Seçilen disk gpt bölümü stilinde." Her format attığımda bu hatayı alıyorum. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Diski biçimlendirmeniz gerekiyor. Yalnız UEFİ olarak kurulum yaptığınıza emin olun.
Emre Yalçın dedi: "Windows bu diske yüklenemez. Seçilen disk gpt bölümü stilinde." Her format attığımda bu hatayı alıyorum. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Diski biçimlendirmeniz gerekiyor. Yalnız UEFİ olarak kurulum yaptığınıza emin olun.
Emre Yalçın Hectopat Katılım 7 Haziran 2015 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2016 #3 Murat Koç dedi: Diski biçimlendirmeniz gerekiyor. Yalnız UEFİ olarak kurulum yaptığınıza emin olun. Genişletmek için tıkla... DVD ile UEFİ kurulum yapılabiliyormu?
Murat Koç dedi: Diski biçimlendirmeniz gerekiyor. Yalnız UEFİ olarak kurulum yaptığınıza emin olun. Genişletmek için tıkla... DVD ile UEFİ kurulum yapılabiliyormu?