CaucasıanEagle Decapat Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2019 #1 Yeni aldığım laptopa Windows 10 kurmaya çalışıyorum ancak bu hatayı alıyorum, internette araştırdığımda komut listesiyle alakalı bir çözüm vardı, denedim olmadı. Yardımcı olur musunuz? Hata resmini ekledim. Dosya Ekleri hataaa.jpg 82,4 KB · Görüntüleme: 45
Yeni aldığım laptopa Windows 10 kurmaya çalışıyorum ancak bu hatayı alıyorum, internette araştırdığımda komut listesiyle alakalı bir çözüm vardı, denedim olmadı. Yardımcı olur musunuz? Hata resmini ekledim.
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.492 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 27 Kasım 2019 #2 Silin ilk önce.
CaucasıanEagle Decapat Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2019 #3 ForAnAngeL dedi: Silin ilk önce. Genişletmek için tıkla... Tümünü mü yoksa sadece Windows kuracağım bölümü mü sileyim
ForAnAngeL dedi: Silin ilk önce. Genişletmek için tıkla... Tümünü mü yoksa sadece Windows kuracağım bölümü mü sileyim
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.492 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 27 Kasım 2019 #4 Windows'u kuracağını. Sanırım tek disk var. Hepsini silmek daha iyi olacak.
AliKemal KUDU Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Mart 2014 Mesajlar 1.507 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2019 #5 Bütün bölümleri silip tekrar oluştursanız düzelecektir muhtemelen.
CaucasıanEagle Decapat Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2019 #6 ForAnAngeL dedi: Windows'u kuracağını. Sanırım tek disk var. Hepsini silmek daha iyi olacak. Genişletmek için tıkla... Sadece Windows u kuracağım yeri sildim sonra devam ettim kurmaya başladı CaucasıanEagle dedi: Sadece Windows u kuracağım yeri sildim sonra devam ettim kurmaya başladı Genişletmek için tıkla... Sanırım halloldu teşekkür ederim
ForAnAngeL dedi: Windows'u kuracağını. Sanırım tek disk var. Hepsini silmek daha iyi olacak. Genişletmek için tıkla... Sadece Windows u kuracağım yeri sildim sonra devam ettim kurmaya başladı CaucasıanEagle dedi: Sadece Windows u kuracağım yeri sildim sonra devam ettim kurmaya başladı Genişletmek için tıkla... Sanırım halloldu teşekkür ederim