Windows kurulum USB nereden bulunur?

M. Akif

Decapat
Daha fazla  
Yakın zamada bilgisayar parçalarını sipariş ettim, hatta birkaçı elime ulaştı ancak tüm parçalar tamamlandıktan sonra Windows'u nasıl kuracağımı bilmiyordum. YouTube'dan baktığımda ise USB ile yapıldığını gördüm, bu USB'yi nereden bulabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yakın zamada bilgisayar parçalarını sipariş ettim, hatta birkaçı elime ulaştı ancak tüm parçalar tamamlandıktan sonra Windows'u nasıl kuracağımı bilmiyordum. YouTube'dan baktığımda ise USB ile yapıldığını gördüm, bu USB'yi nereden bulabilirim?

Bulmanıza gerek yok herhangi bir teknoloji mağazasından en az 16 GB olacak şekilde (normalde 8'de güvenceye almak lazım) satın alın, ve bir bilgisayar yardımı ile USB belleğe Windows yazılabiliyor rehberleri bolca mevcut.

Minimum 8 GB bir bellek ile kendiniz yapabilirsiniz.

Bulmanıza gerek yok herhangi bir teknoloji mağazasından en az 16 GB olacak şekilde (normalde 8'de güvenceye almak lazım) satın alın, ve bir bilgisayar yardımı ile USB belleğe Windows yazılabiliyor rehberleri bolca mevcut.
Herhangi bir bilgisayardan oluyor demi bu

Windows USB'si diye bir ürün yok. Siz USB alıp onu Windows USB'si ile hazırlıyorsunuz. En az 8GB USB bellek işinizi görür. Daha üstünü de alabilirsiniz ama benim işin garanti olsun diyerekten 8GB'ın üstüne çıkmaya gerek yok. 8 işinizi görür.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benim bilgisayarım yok, telefondan oluyor mu?
USB belleğinizin telefona bağlanabiliyor olması veya bağlamaya yarayacak bir aparat ve telefonunuzun Android olması lazım.

Bir ucu Android telefona giren USB bellek:
1690106030946.png

Sıradan bir USB belleği Android telefonunuza bağlamaya yarayan aparat:
1690106120285.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı