Windows kurulumda "Windows yüklenemiyor" hatası

Makaleler
4
Arkadaşlar selam, bir tane diskim var. Birincil olanı seçiyorum fakat yüklenemiyor diyor. Lütfen yardım eder misiniz?

IMG_20210829_140406.jpg

IMG_20210829_140401.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
UEFI kurulum yapmaya çalıştığınız zaman sadece GPT sürücülere UEFI kurulum yapabiliyorsunuz.
Yüklemek istediğiniz sürücünün tipi MBR olduğunu için o sürücüye UEFI kurulum yapamazsınız.
Sürücüyü biçimlendir GPT olarak.

Son düzenleme:
Arkadaşlar selam, bir tane diskim var. Birincil olanı seçiyorum fakat yüklenemiyor diyor. Lütfen yardım eder misiniz?

Eki Görüntüle 1152148
Eki Görüntüle 1152151

Recep Baltaş: MBR eski tip bölüm tablo sistemidir. GPT ise yeni sistemdir. UEFI kurulumda diskteki bütün bölümleri sildiğinizde ve yeni bölüm oluşturduğunuzda disk GPT (GUID Partition Table) olacaktır.
Belki işine yarayabilir.

Teşekkür ederim. Hallettim, dediğiniz gibi GPT yaptım.

Recep Baltaş: MBR eski tip bölüm tablo sistemidir. GPT ise yeni sistemdir. UEFI kurulumda diskteki bütün bölümleri sildiğinizde ve yeni bölüm oluşturduğunuzda disk GPT (GUID Partition Table) olacaktır.
Belki işine yarayabilir.

Hocam ekranda değişik renkler var nokta nokta napacağım ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı