Somehandra Femtopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #1 Windows isletim sistemini kuruyordum, F12 tusuna basarak boot device'dan flashı mı seçmem gerekiyor? Hangisi taktigim flash nereden anlarim? Ekranda yazanlar: EFI USB Device (Toshiba TransMemory) "USB HDD: TOSHIBA TransMemory" Tirnak içine aldığımı mı seçecegim? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mayıs 2021
Windows isletim sistemini kuruyordum, F12 tusuna basarak boot device'dan flashı mı seçmem gerekiyor? Hangisi taktigim flash nereden anlarim? Ekranda yazanlar: EFI USB Device (Toshiba TransMemory) "USB HDD: TOSHIBA TransMemory" Tirnak içine aldığımı mı seçecegim?
TheKill Hectopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 625 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek RPA Developer 29 Mayıs 2021 #2 EFI USB Device (Toshiba TransMemory) bu değil mi
1 1372653 Decipat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 2.200 Makaleler 5 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #3 Somehandra dedi: Windows isletim sistemini kuruyordum, F12 tusuna basarak boot device'dan flashı mı seçmem gerekiyor? Hangisi taktigim flash nereden anlarim? Ekranda yazanlar: EFI USB Device (Toshiba TransMemory) "USB HDD: TOSHIBA TransMemory" Tirnak içine aldığımı mı seçecegim? Genişletmek için tıkla... Evet, format işlemine başlaman için flash belleği seçmen gerekiyor ve birinci seçenekte flash bellek var.
Somehandra dedi: Windows isletim sistemini kuruyordum, F12 tusuna basarak boot device'dan flashı mı seçmem gerekiyor? Hangisi taktigim flash nereden anlarim? Ekranda yazanlar: EFI USB Device (Toshiba TransMemory) "USB HDD: TOSHIBA TransMemory" Tirnak içine aldığımı mı seçecegim? Genişletmek için tıkla... Evet, format işlemine başlaman için flash belleği seçmen gerekiyor ve birinci seçenekte flash bellek var.
Somehandra Femtopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #4 Windows'u nereye yüklemek istiyorsunuz yazisi çikti ve 2 seçenek var 1 tanesini silip 2'sini tek tarafta toplamam cihaza zarar verir mi 1372653 dedi: Evet, format işlemine başlaman için flash belleği seçmen gerekiyor ve birinci seçenekte flash bellek var. Genişletmek için tıkla... TheKill dedi: EFI USB Device (Toshiba TransMemory) bu değil mi Genişletmek için tıkla... Hallettim, teşekkürler.
Windows'u nereye yüklemek istiyorsunuz yazisi çikti ve 2 seçenek var 1 tanesini silip 2'sini tek tarafta toplamam cihaza zarar verir mi 1372653 dedi: Evet, format işlemine başlaman için flash belleği seçmen gerekiyor ve birinci seçenekte flash bellek var. Genişletmek için tıkla... TheKill dedi: EFI USB Device (Toshiba TransMemory) bu değil mi Genişletmek için tıkla... Hallettim, teşekkürler.
1 1372653 Decipat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 2.200 Makaleler 5 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #5 Somehandra dedi: Windows'u nereye yüklemek istiyorsunuz yazisi çikti ve 2 seçenek var 1 tanesini silip 2'sini tek tarafta toplamam cihaza zarar verir mi Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsü atabilir misiniz?
Somehandra dedi: Windows'u nereye yüklemek istiyorsunuz yazisi çikti ve 2 seçenek var 1 tanesini silip 2'sini tek tarafta toplamam cihaza zarar verir mi Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsü atabilir misiniz?
Somehandra Femtopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #6 Geçtim o kısmı, cihazin hafizasini 2'ye bölüyordu. Tek parça haline getirdim sadece. 1372653 dedi: Ekran görüntüsü atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla...
Geçtim o kısmı, cihazin hafizasini 2'ye bölüyordu. Tek parça haline getirdim sadece. 1372653 dedi: Ekran görüntüsü atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla...