Windows kurulumu sonrası gerekli yazılımlar

Keremfx

Kilopat
Daha fazla  
Windows 8.1'e geçiş yaptım, gerekli yazılımları yazabilir misiniz? Bilgisayarın stabil olarak çalışması için gerekli olan her şey, DirectX vb.

Son düzenleyen: Moderatör:
Donanım sürücülerini kurmanız yeterli. Oyunlar kendi ihtiyaçlarını karşılayacak DLL kütüphanelerini kuruyor korsan kullanmadığınız sürece.

Selamlar, güncel sürücüleri kurman yeterli. Geri kalan yazılımları ihtiyacına göre kuruyorsun zaten. Burada herkese farklı bir şey söyler. Ben VLC kullanıyorum o kişi GOM Player kullanıyordur onu önerir gibi gibi.

Şahsen yüklediklerim ;
  1. DirectX
  2. Visual C++
  3. Adobe Flash Player
  4. Adobe Reader
  5. Ekran kartı sürücüsü
  6. İşlemci sürücüsü
  7. En önenlisi Edge tarayıcısı üzerinden Google Chrome :ROFL:
  8. Office
  9. Ve kendi kullandığım Steam vb. gibi başka programlar.
Eğer bu geçişi laptop için yaptıysan laptopunun destek/driver sayfasından driverları indirmeni şiddetle tavsiye ederim laptoplarda genellikle ekran kartı sürücüleri kendi driverlarıyla uyumlu çalışmaktadır.

Visual C++ için eski tarihten en güncel tarihe göre yükleme yapın.

Şöyle olmalı:

2005 > 2008 > 2010 > 2012 > 2013 > 2015 > 2017

Bazı uygulama ve oyunlar eski C++ kullanıyor. Ayrıca 2017 yükledikten sonra 2005 veya 2008 sürümlerini yüklemiyor bilginiz olsun. Bunların yanında:

> Adobe AIR
> Adobe Shockwave Player
> Microsoft Silverlight

yükleyebilirsiniz. Tüm bunların sonunda Driver Booster ile donanıma uygun güncel sürümleri otomatik indirip kurabilirsiniz.

Windows 8.1'e geçiş yaptım, gerekli yazılımları yazabilir misiniz? Bilgisayarın stabil olarak çalışması için gerekli olan her şey, DirectX vb.
Windows özelliklerini aç kapattan .NET Framework 3.5 (.Net 2.0 ve 3.0 içerir.) seçeneğini aktif et ve Eski bileşenler altındaki DirectPlay'i aktif et.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı