Sıfırdan bir Windows 10 kurarken karşıma Windows'u kurmak için 2 farklı bölüm geldi, birisinin ismi sürücü 0 bölüm 1 ve sonunda msr(ayrılmamış) yazıyor ve boyutu 15MB. Diğerinin ismi ise sürücü 0 ayrılmamış alan ve boyutu ise 447 GB. Msr bölümünü silmem gerekir mi?
Sıfırdan bir Windows 10 kurarken karşıma Windows'u kurmak için 2 farklı bölüm geldi, birisinin ismi sürücü 0 bölüm 1 ve sonunda mrs(ayrılmamış) yazıyor ve boyutu 15MB. Diğerinin ismi ise sürücü 0 ayrılmamış alan ve boyutu ise 447 GB. Mrs bölümünü silmem gerekir mi?
Sağ olun hocam bir de bir şey daha sormak istiyorum belki başka konu açmam gerekirdi ama küçük bir şey. Kurulum bitti şu an, bazı programları kurarken ekran titreşti ve aşağıdaki gibi bir yazı geldi. Nedir ne değildir bu? Bu ssd bundan önce virüslü bir bilgisayara takılıydı o yüzden soruyorum
Sağ olun hocam bir de bir şey daha sormak istiyorum belki başka konu açmam gerekirdi ama küçük bir şey. Kurulum bitti şu an, gerekli programları kurarken aşağıdaki gibi bir yazı geldi. Nedir ne değildir bu?Eki Görüntüle 926919
Sağ olun hocam bir de bir şey daha sormak istiyorum belki başka konu açmam gerekirdi ama küçük bir şey. Kurulum bitti şu an, bazı programları kurarken ekran titreşti ve aşağıdaki gibi bir yazı geldi. Nedir ne değildir bu?Eki Görüntüle 926919
Hocam aynısı bende de olmuştu Win 10 da (sizinki Win 8'dir belki bilmiyorum) ekran kartı driverını kurduktan sonra 1-2 saniye sizin dediğiniz olay oldu büyük bir olay değil yani.