Windows kurulumu sürücü bölümleri

yunus ereng

Hectopat
Daha fazla  
Sıfırdan bir Windows 10 kurarken karşıma Windows'u kurmak için 2 farklı bölüm geldi, birisinin ismi sürücü 0 bölüm 1 ve sonunda msr(ayrılmamış) yazıyor ve boyutu 15MB. Diğerinin ismi ise sürücü 0 ayrılmamış alan ve boyutu ise 447 GB. Msr bölümünü silmem gerekir mi?

Son düzenleme:
Kanka ikisini de sil. Sonra tek bir tane olacak ona tıkla yeni de tamam de. Uyarı verecek Windows buna kurulacak diye tamam de devam et.

O ekranda Shift+F10 yapın açılan yere şu komutları girin.

Kod:
diskpart
select disk 0
clean
convert gpt

Daha sonra o ekranı kapatın yenileye basın. Bir disk olacak yeni deyin.
Sonra kurun.

Harfiyen yaptım ve şöyle birşey çıktı;

Şimdi en alttaki seciliyken ileride.

Sağ olun hocam bir de bir şey daha sormak istiyorum belki başka konu açmam gerekirdi ama küçük bir şey. Kurulum bitti şu an, bazı programları kurarken ekran titreşti ve aşağıdaki gibi bir yazı geldi. Nedir ne değildir bu? Bu ssd bundan önce virüslü bir bilgisayara takılıydı o yüzden soruyorum

Bir program kurulumuyla ilgili yüksek ihtimalle yeniden başlatın.

Hocam aynısı bende de olmuştu Win 10 da (sizinki Win 8'dir belki bilmiyorum) ekran kartı driverını kurduktan sonra 1-2 saniye sizin dediğiniz olay oldu büyük bir olay değil yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…