Geçenler de render için PC toplama adına konu açmıştım. PC öneriler ve araştırma üzerine topladım Vatan'dan. Lakin sıkıntı şurada parçaları topladık. PC monteledik. Windows 10 kurmak için açtı Vatan'da çalışan personel. USB ile kuruyor Windows 10. Hata ile karşılaştık. Hata şuydu, yeni bölüm oluşturulamadı hata 0x8000405. İleri tıkladığımız da disk denetleyicisinin BIOS'dan etkinleştiğinden emin olunuz hatası veriyordu. BIOS girdi her şey okey dedi. Neyse Vatan'da çalışan arkadaş bu işin bileni var ona soralım dedi orada ki arkadaş da BIOS güncelleyin dedi. Anakart MSI B450 PRO. Ham BIOS sürümü 9.30'du MFlash'dan 9.40 çıkarıp sıra ile 9.50 ile 9.60 çıkaracağını söyledi. İlk önce 9.40 yüklendi restart atıp MFlash 9.50 yüklemeyidi bu sefer de flashda ki dosyayı görmedi BIOS. Şimdi anakart MSI B450 PRO 4 slotlu M.2 destekli bir kart. Windows 10 kurmak istediği ama kuramadığı diks Samsung 970 M.2 250GB. Sonra Vatan'a ait bir sabit diske Windows 10 kurup Live uptaden BIOS güncelemek istedi maalasef onda da internette bağlanmadı network driver yükledi yine bağlanmadı. Şimdi BIOS ekranın da işlemci, RAM ve SSD görünüyor. Ama ne yazık bir şey olmuyor. Benim de aklımı kurcaladı sizce anakart da arıza mı var? Yoksa Vatan'da ki çalışanın yetersizliği mi? Ve önemlisi daha almadan sorun yaşadım geri iade edeyim mi?