rtN Centipat Katılım 1 Ocak 2020 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2020 #1 Yeni PC aldım. USB'e Windows'u kurdum. USB'den ona kurar iken depolama ayırma kısmında yer ayırmalı mıyım? Ayırırsam ne kadar ayırmalıyım? Not: SSD 480GB Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ocak 2020
Yeni PC aldım. USB'e Windows'u kurdum. USB'den ona kurar iken depolama ayırma kısmında yer ayırmalı mıyım? Ayırırsam ne kadar ayırmalıyım? Not: SSD 480GB
Wfazıl Hectopat Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 640 Çözümler 2 13 Ocak 2020 #2 Formatı at geç, sonradan ayırırsın. Artı 0 Eksi
tmryldz Kilopat Katılım 23 Ekim 2019 Mesajlar 107 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2020 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et