N nothing711 Femtopat Katılım 9 Haziran 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #1 Irst dosyasi ile denedim k dosyayi açtırmıyor. VMD seçeneği de yok BIOS'ta. Denedim olmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2024
Kerim Demirkaynak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 1.177 Makaleler 2 Çözümler 13 Yer Düzce 9 Haziran 2024 #2 nothing711 dedi: Irst dosyasi ile denedim k dosyayi açtırmıyor. VMD seçeneği de yok BIOS'ta. Denedim olmuyor. Genişletmek için tıkla... IRST dosyasını nereden edindiniz? Gizli BIOS ayarlarına baktınız mı? Artı 0 Eksi
nothing711 dedi: Irst dosyasi ile denedim k dosyayi açtırmıyor. VMD seçeneği de yok BIOS'ta. Denedim olmuyor. Genişletmek için tıkla... IRST dosyasını nereden edindiniz? Gizli BIOS ayarlarına baktınız mı?
KS KS N nothing711 Femtopat Katılım 9 Haziran 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #3 Kerim Demirkaynak dedi: IRST dosyasını nereden edindiniz? Gizli BIOS ayarlarına baktınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayır gizli bios ayarlarına bakmadım bakmam gerekiyormu? Nasıl baka bilirim? IRST dosyasını ise youtube videosunda linkden aldım techvvorm kanalından. Artı 0 Eksi
Kerim Demirkaynak dedi: IRST dosyasını nereden edindiniz? Gizli BIOS ayarlarına baktınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayır gizli bios ayarlarına bakmadım bakmam gerekiyormu? Nasıl baka bilirim? IRST dosyasını ise youtube videosunda linkden aldım techvvorm kanalından.
Kerim Demirkaynak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 1.177 Makaleler 2 Çözümler 13 Yer Düzce 10 Haziran 2024 #4 nothing711 dedi: Hayır gizli bios ayarlarına bakmadım bakmam gerekiyormu? Nasıl baka bilirim? IRST dosyasını ise youtube videosunda linkden aldım techvvorm kanalından. Genişletmek için tıkla... Markanın sitesinden indirin IRST dosyasını. Artı 0 Eksi
nothing711 dedi: Hayır gizli bios ayarlarına bakmadım bakmam gerekiyormu? Nasıl baka bilirim? IRST dosyasını ise youtube videosunda linkden aldım techvvorm kanalından. Genişletmek için tıkla... Markanın sitesinden indirin IRST dosyasını.
KS KS N nothing711 Femtopat Katılım 9 Haziran 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #5 Kerim Demirkaynak dedi: Markanın sitesinden indirin IRST dosyasını. Genişletmek için tıkla... Asrock marka baktım ama driverler hangisini yüklemeliyim onlarca seçenek vardı? Artı 0 Eksi
Kerim Demirkaynak dedi: Markanın sitesinden indirin IRST dosyasını. Genişletmek için tıkla... Asrock marka baktım ama driverler hangisini yüklemeliyim onlarca seçenek vardı?
Kerim Demirkaynak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 1.177 Makaleler 2 Çözümler 13 Yer Düzce 10 Haziran 2024 #6 nothing711 dedi: Asrock marka baktım ama driverler hangisini yüklemeliyim onlarca seçenek vardı? Genişletmek için tıkla... IRST yazan. Artı 0 Eksi
nothing711 dedi: Asrock marka baktım ama driverler hangisini yüklemeliyim onlarca seçenek vardı? Genişletmek için tıkla... IRST yazan.
KS KS N nothing711 Femtopat Katılım 9 Haziran 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #7 Kerim Demirkaynak dedi: IRST yazan. Genişletmek için tıkla... Malesef tam IRST yazan yok RSTe felan var ama başka şeydir herhalde Artı 0 Eksi
Kerim Demirkaynak dedi: IRST yazan. Genişletmek için tıkla... Malesef tam IRST yazan yok RSTe felan var ama başka şeydir herhalde