V Vsadnik Centipat Katılım 26 Nisan 2024 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2024 #1 Herkese merhaba arkadaşlar, Yeni aldığım 14. nesil işlemciye sahip laptop'a Windows kurarken "Hiçbir Sürücü Bulunamadı Hatası" alıyorum. 14. nesil işlemciler için SetupRST.exe dosyası da indirilmediğinden çözüme ulaşamadım. Bu sorun nasıl aşılır acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Eylül 2024
Herkese merhaba arkadaşlar, Yeni aldığım 14. nesil işlemciye sahip laptop'a Windows kurarken "Hiçbir Sürücü Bulunamadı Hatası" alıyorum. 14. nesil işlemciler için SetupRST.exe dosyası da indirilmediğinden çözüme ulaşamadım. Bu sorun nasıl aşılır acaba?
Çözüm V V Vsadnik 22 Eylül 2024 @xxbelirsizxx ve @N1cht hocam sizin de bir fikriniz varsa okumak isterim. ygtylc dedi: Kurduktan sonra sürücüleri yükleyince açarsın. Genişletmek için tıkla... İlginçmiş. Siz böyle denediniz mi hocam? Vsadnik dedi: @xxbelirsizxx ve @N1cht hocam sizin de bir fikriniz varsa okumak isterim. İlginçmiş. Siz böyle denediniz mi hocam? Genişletmek için tıkla... Edit: Sorunu çözdüm arkadaşlar. ROG STRIX'in kendi sitesinden sürücüyü yükledim görüyor.
@xxbelirsizxx ve @N1cht hocam sizin de bir fikriniz varsa okumak isterim. ygtylc dedi: Kurduktan sonra sürücüleri yükleyince açarsın. Genişletmek için tıkla... İlginçmiş. Siz böyle denediniz mi hocam? Vsadnik dedi: @xxbelirsizxx ve @N1cht hocam sizin de bir fikriniz varsa okumak isterim. İlginçmiş. Siz böyle denediniz mi hocam? Genişletmek için tıkla... Edit: Sorunu çözdüm arkadaşlar. ROG STRIX'in kendi sitesinden sürücüyü yükledim görüyor.
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.493 Çözümler 68 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 21 Eylül 2024 #2 BIOS'tan ayar kapatman gerek, Intel vhd olmalı sanırım ayarın adı. Artı 0 Eksi
KS KS V Vsadnik Centipat Katılım 26 Nisan 2024 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2024 #3 F4T1H dedi: BIOS'tan ayar kapatman gerek, Intel vhd olmalı sanırım ayarın adı. Genişletmek için tıkla... Onu kapatınca performansı etkiliyor. Artı 0 Eksi
F4T1H dedi: BIOS'tan ayar kapatman gerek, Intel vhd olmalı sanırım ayarın adı. Genişletmek için tıkla... Onu kapatınca performansı etkiliyor.
ygtylc Kilopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.910 Çözümler 50 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5600X / MSI MAG B550 Tomahawk / Corsair RM750 80+ Gold PSU / Corsair Vengeance Pro (1x16) 3600 Mhz CL18 / Samsung 970 Evo 500GB / Seagate Baraccuda 2TB 7200 RPM 256 MB Cache HDD / RTX 3070 (Belli değil) / MSI MAG Forge 100M Cinsiyet Diğer 21 Eylül 2024 #4 Vsadnik dedi: Onu kapatınca performansı etkiliyor. Genişletmek için tıkla... Kurduktan sonra sürücüleri yükleyince açarsın. Artı 0 Eksi
Vsadnik dedi: Onu kapatınca performansı etkiliyor. Genişletmek için tıkla... Kurduktan sonra sürücüleri yükleyince açarsın.
KS KS V Vsadnik Centipat Katılım 26 Nisan 2024 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2024 #5 @xxbelirsizxx ve @N1cht hocam sizin de bir fikriniz varsa okumak isterim. ygtylc dedi: Kurduktan sonra sürücüleri yükleyince açarsın. Genişletmek için tıkla... İlginçmiş. Siz böyle denediniz mi hocam? Vsadnik dedi: @xxbelirsizxx ve @N1cht hocam sizin de bir fikriniz varsa okumak isterim. İlginçmiş. Siz böyle denediniz mi hocam? Genişletmek için tıkla... Edit: Sorunu çözdüm arkadaşlar. ROG STRIX'in kendi sitesinden sürücüyü yükledim görüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Eylül 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
@xxbelirsizxx ve @N1cht hocam sizin de bir fikriniz varsa okumak isterim. ygtylc dedi: Kurduktan sonra sürücüleri yükleyince açarsın. Genişletmek için tıkla... İlginçmiş. Siz böyle denediniz mi hocam? Vsadnik dedi: @xxbelirsizxx ve @N1cht hocam sizin de bir fikriniz varsa okumak isterim. İlginçmiş. Siz böyle denediniz mi hocam? Genişletmek için tıkla... Edit: Sorunu çözdüm arkadaşlar. ROG STRIX'in kendi sitesinden sürücüyü yükledim görüyor.
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.493 Çözümler 68 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 22 Eylül 2024 #6 ygtylc dedi: Kurduktan sonra sürücüleri yükleyince açarsın. Genişletmek için tıkla... Bu bende işe yaramıyordu, cihazdan cihaza değişiyor, arkadaş çözmüş ilginç. Artı 0 Eksi
ygtylc dedi: Kurduktan sonra sürücüleri yükleyince açarsın. Genişletmek için tıkla... Bu bende işe yaramıyordu, cihazdan cihaza değişiyor, arkadaş çözmüş ilginç.
ygtylc Kilopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.910 Çözümler 50 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5600X / MSI MAG B550 Tomahawk / Corsair RM750 80+ Gold PSU / Corsair Vengeance Pro (1x16) 3600 Mhz CL18 / Samsung 970 Evo 500GB / Seagate Baraccuda 2TB 7200 RPM 256 MB Cache HDD / RTX 3070 (Belli değil) / MSI MAG Forge 100M Cinsiyet Diğer 22 Eylül 2024 #7 Vsadnik dedi: @xxbelirsizxx ve @N1cht hocam sizin de bir fikriniz varsa okumak isterim. İlginçmiş. Siz böyle denediniz mi hocam? Edit: Sorunu çözdüm arkadaşlar. ROG STRIX'in kendi sitesinden sürücüyü yükledim görüyor. Genişletmek için tıkla... Hayır, ben denemedim de mantıken olamaması için bir şey yok diye düşünmüştüm, hiç 11. nesil üstü Intel işlemciye kurmadım. Artı 0 Eksi
Vsadnik dedi: @xxbelirsizxx ve @N1cht hocam sizin de bir fikriniz varsa okumak isterim. İlginçmiş. Siz böyle denediniz mi hocam? Edit: Sorunu çözdüm arkadaşlar. ROG STRIX'in kendi sitesinden sürücüyü yükledim görüyor. Genişletmek için tıkla... Hayır, ben denemedim de mantıken olamaması için bir şey yok diye düşünmüştüm, hiç 11. nesil üstü Intel işlemciye kurmadım.