Zeki Fırıldak Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 1.032 Çözümler 5 21 Mayıs 2022 #1 Selam arkadaşlar, ben yeni bir Windows sürümune geçtim ve sanirim yanlislik yaptim ve bu ekranda takilip geliyor. Ara sira ekran geliyor fakat aninda kapaniyor bunu nasıl cozerim? Dosya Ekleri 20220521_230040.jpg 55,5 KB · Görüntüleme: 143 Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mayıs 2022
Selam arkadaşlar, ben yeni bir Windows sürümune geçtim ve sanirim yanlislik yaptim ve bu ekranda takilip geliyor. Ara sira ekran geliyor fakat aninda kapaniyor bunu nasıl cozerim?
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2022 #21 Zeki Fırıldak dedi: Şuan windowsu yeniden kuruyorum Genişletmek için tıkla... Tamam hocam, kurduğunuz vakit yazarsanız sevinirim. Artı 0 Eksi
Zeki Fırıldak dedi: Şuan windowsu yeniden kuruyorum Genişletmek için tıkla... Tamam hocam, kurduğunuz vakit yazarsanız sevinirim.
KS KS Zeki Fırıldak Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 1.032 Çözümler 5 22 Mayıs 2022 #22 MuhammedA dedi: Tamam hocam, kurduğunuz vakit yazarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Şu an kurdum bilgisayarcı bir abiminde kullandığı bir Windows sürümü vardı onu kurdum boşta 1GB civarı yiyor oyun performansıda gayet iyi. Artı 0 Eksi
MuhammedA dedi: Tamam hocam, kurduğunuz vakit yazarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Şu an kurdum bilgisayarcı bir abiminde kullandığı bir Windows sürümü vardı onu kurdum boşta 1GB civarı yiyor oyun performansıda gayet iyi.
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2022 #23 Zeki Fırıldak dedi: Şu an kurdum bilgisayarcı bir abiminde kullandığı bir Windows sürümü vardı onu kurdum boşta 1GB civarı yiyor oyun performansıda gayet iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam sorun yaşama ihtimalini en aza indirmek için orijinal Windows kullanmak iyi olabilir ama siz memnunsanız sorun yok. Artı 0 Eksi
Zeki Fırıldak dedi: Şu an kurdum bilgisayarcı bir abiminde kullandığı bir Windows sürümü vardı onu kurdum boşta 1GB civarı yiyor oyun performansıda gayet iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam sorun yaşama ihtimalini en aza indirmek için orijinal Windows kullanmak iyi olabilir ama siz memnunsanız sorun yok.