martinedenn Picopat Katılım 6 Eylül 2025 Mesajlar 70 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2025 #1 Başlıktaki güncelleme SSD'leri bozabiliyormuş. Windows kuracağım, FreeDOS bir bilgisayar aldım. Kurarken bu güncelleme kendiliğinden yüklenir mi, yüklenmesini nasıl önleyebilirim?
Başlıktaki güncelleme SSD'leri bozabiliyormuş. Windows kuracağım, FreeDOS bir bilgisayar aldım. Kurarken bu güncelleme kendiliğinden yüklenir mi, yüklenmesini nasıl önleyebilirim?
TeamOFMind Decipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 2.111 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2025 #2 Bu durum aşırı nadir. Ama merak etmeyin, Microsoft sitesindeki .iso dosyalarına son güncelleştirmeleri dahil etmiyor.
Bu durum aşırı nadir. Ama merak etmeyin, Microsoft sitesindeki .iso dosyalarına son güncelleştirmeleri dahil etmiyor.
martinedenn Picopat Katılım 6 Eylül 2025 Mesajlar 70 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2025 #3 K TeamOFMind dedi: Bu durum aşırı nadir. Ama merak etmeyin, Microsoft sitesindeki .iso dosyalarına son güncelleştirmeleri dahil etmiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Kurarken internete bağlanmayıp kurduktan sonra güncellemeleri kapatayım diyorum fakat direk kapatma sanırım yokmuş erteleme olabiliyormuş
K TeamOFMind dedi: Bu durum aşırı nadir. Ama merak etmeyin, Microsoft sitesindeki .iso dosyalarına son güncelleştirmeleri dahil etmiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Kurarken internete bağlanmayıp kurduktan sonra güncellemeleri kapatayım diyorum fakat direk kapatma sanırım yokmuş erteleme olabiliyormuş