Çözüldü Windows kurulumunda medya sürücüsü yok hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

enessboz

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar, daha önce çok sayıda Windows yükleme, toplama işlemi gerçekleştirdim. İlk defa bu kadar yorucu oldu gerçekten dünden beri uğraşıyorum.

Öncelikle, maalesef elimde sadece toplama bilgisayar harici, MacBook işletim sistemli bir bilgisayarım var. Burada flash bellek bootlama yapmak için balenaEtcher adlı bir uygulama kullanıyorum. İki adet flash belleğime Windows 10 ve 11 olmak üzere iki sefer bootlama yaptım.
Sorun şu, Windows kurulum ekranı geliyor, kurulumu başlat dediğimde. Bu hata geliyor "sürücü yükle"

İki flashbellekte de aynı problem söz konusu. Ben de var olan eski bilgisayarımda bulunan SATA SSD ile Windows açıp tekrar bootlamak istedim. Bu sefer de "Reboot and select proper boot device" hatası alıyorum

Çıkmazlar içerisindeyim gerçekten. Sistem bilgisini yazmak isterim:

Ryzen 5 7500F.
Gigabyte B650M DS3H.
Samsung 980 Pro SSD.

Çözüm

ISO dosyasını USB'ye windiskwriter ile yazdırıp dener misin?

SSD'ni okuyamiyoruz diyor bunu indirin format diskine atin klasor halinde ondan sonra yeniden formata baslayin göz at gözüken yere tıklayıp usbten klasoru seçin 2.ci şıkkı secin https://global-download.acer.com/GD...ITRO AN515-58&OS=ALL&LC=tr&BC=ACER&SC=EMEA_25

ISO dosyasını USB'ye windiskwriter ile yazdırıp dener misin?

Çözüm
Etcher yerine Rufus kullanmayı dene. USB içerisinde olan yükleme dosyalarını algılayamamış. Zamanında DVD ile yükleme yaparken DVD-ROM çalışmayı durdurduğunda bu hatayı alır çıkar tak yapardık. Rufus işe yaramazsa DISM komutları ile kurarsın olur biter.

Ayrıca Gözat butonunu kullanarak sanırım source klasörü içerisinde install.wim dosyasını seçebilirsin, belki işe yarayabilir.

Hocam teşekkür ederim. ISO'yu doğru bir biçimde yazdırdıktan sonra kurulumu tamamlayabildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…