emrecan6556 Kilopat Katılım 30 Temmuz 2016 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #1 Merhaba bugün internetten sıfır bilgisayar istedim. Laptop FreeDOS ve flash bellekten Windows 10 UEFI yüklemek istediğimde ne SSD ne de herhangi bir disk gözükmüyor. Ne yapmam gerekiyor? Bilgisayar şu; https://www.hepsiburada.com/asus-vi...ilgisayar-p-HBCV00001CL0HF?magaza=Hepsiburada Son düzenleyen: Moderatör: 18 Aralık 2022
Merhaba bugün internetten sıfır bilgisayar istedim. Laptop FreeDOS ve flash bellekten Windows 10 UEFI yüklemek istediğimde ne SSD ne de herhangi bir disk gözükmüyor. Ne yapmam gerekiyor? Bilgisayar şu; https://www.hepsiburada.com/asus-vi...ilgisayar-p-HBCV00001CL0HF?magaza=Hepsiburada
Çözüm ByOflu 18 Aralık 2022 emrecan6556 dedi: Merhaba bugün internetten sıfır bilgisayar istedim. Laptop FreeDOS ve flash bellekten Windows 10 UEFI yüklemek istediğimde ne SSD ne de herhangi bir disk gözükmüyor. Ne yapmam gerekiyor? Bilgisayar şu; https://www.hepsiburada.com/asus-vi...ilgisayar-p-HBCV00001CL0HF?magaza=Hepsiburada Genişletmek için tıkla... Merhaba işlemcin Tiger Like ise VMD özelliği yüzünden yapabilir videoyu incelemeni tavsiye ederim Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
emrecan6556 dedi: Merhaba bugün internetten sıfır bilgisayar istedim. Laptop FreeDOS ve flash bellekten Windows 10 UEFI yüklemek istediğimde ne SSD ne de herhangi bir disk gözükmüyor. Ne yapmam gerekiyor? Bilgisayar şu; https://www.hepsiburada.com/asus-vi...ilgisayar-p-HBCV00001CL0HF?magaza=Hepsiburada Genişletmek için tıkla... Merhaba işlemcin Tiger Like ise VMD özelliği yüzünden yapabilir videoyu incelemeni tavsiye ederim Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sauron u anlamak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 1.134 Çözümler 12 Yer Rize 18 Aralık 2022 #2 emrecan6556 dedi: Merhaba bugün internetten sıfır bilgisayar istedim. Laptop FreeDOS ve flash bellekten Windows 10 UEFI yüklemek istediğimde ne SSD ne de herhangi bir disk gözükmüyor. Ne yapmam gerekiyor? Bilgisayar şu; https://www.hepsiburada.com/asus-vi...ilgisayar-p-HBCV00001CL0HF?magaza=Hepsiburada Genişletmek için tıkla... Rufus işlemini yaptın mı? Artı 0 Eksi
emrecan6556 dedi: Merhaba bugün internetten sıfır bilgisayar istedim. Laptop FreeDOS ve flash bellekten Windows 10 UEFI yüklemek istediğimde ne SSD ne de herhangi bir disk gözükmüyor. Ne yapmam gerekiyor? Bilgisayar şu; https://www.hepsiburada.com/asus-vi...ilgisayar-p-HBCV00001CL0HF?magaza=Hepsiburada Genişletmek için tıkla... Rufus işlemini yaptın mı?
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.883 Makaleler 6 Çözümler 538 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 18 Aralık 2022 #3 BIOS'ta durum nedir? Boot bölümünde diskler var mı? Boot UEFI modunda mı? CSM açıksa, kapatın. Artı 0 Eksi
KS KS emrecan6556 Kilopat Katılım 30 Temmuz 2016 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2022 #4 Sauron u anlamak dedi: Rufus işlemini yaptın mı? Genişletmek için tıkla... Evet zaten Windows'u UEFI şeklinde jurmaya çalışıyorum. turko35408 dedi: BIOS'ta durum nedir? Boot bölümünde diskler var mı? Boot UEFI modunda mı? Genişletmek için tıkla... Evet BIOS bölümünde disk gözüküyor sadece Windows kurulum ekranında hiçbir şey görünmüyor. Artı 0 Eksi
Sauron u anlamak dedi: Rufus işlemini yaptın mı? Genişletmek için tıkla... Evet zaten Windows'u UEFI şeklinde jurmaya çalışıyorum. turko35408 dedi: BIOS'ta durum nedir? Boot bölümünde diskler var mı? Boot UEFI modunda mı? Genişletmek için tıkla... Evet BIOS bölümünde disk gözüküyor sadece Windows kurulum ekranında hiçbir şey görünmüyor.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.883 Makaleler 6 Çözümler 538 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 18 Aralık 2022 #5 emrecan6556 dedi: Evet zaten Windows'u UEFI şeklinde jurmaya çalışıyorum. Evet BIOS bölümünde disk gözüküyor sadece Windows kurulum ekranında hiçbir şey görünmüyor. Genişletmek için tıkla... Boot UEFI modunda mı? CSM açıksa, kapatın. SATA ayarı AHCI olmalı. Artı 0 Eksi
emrecan6556 dedi: Evet zaten Windows'u UEFI şeklinde jurmaya çalışıyorum. Evet BIOS bölümünde disk gözüküyor sadece Windows kurulum ekranında hiçbir şey görünmüyor. Genişletmek için tıkla... Boot UEFI modunda mı? CSM açıksa, kapatın. SATA ayarı AHCI olmalı.
ByOflu Picopat Katılım 9 Kasım 2022 Mesajlar 24 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Tulpar T7 V20.5 / i7-12700H / RTX3060 Max-P 130W / 16GB 2x8GB / Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar 18 Aralık 2022 #6 emrecan6556 dedi: Merhaba bugün internetten sıfır bilgisayar istedim. Laptop FreeDOS ve flash bellekten Windows 10 UEFI yüklemek istediğimde ne SSD ne de herhangi bir disk gözükmüyor. Ne yapmam gerekiyor? Bilgisayar şu; https://www.hepsiburada.com/asus-vi...ilgisayar-p-HBCV00001CL0HF?magaza=Hepsiburada Genişletmek için tıkla... Merhaba işlemcin Tiger Like ise VMD özelliği yüzünden yapabilir videoyu incelemeni tavsiye ederim Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
emrecan6556 dedi: Merhaba bugün internetten sıfır bilgisayar istedim. Laptop FreeDOS ve flash bellekten Windows 10 UEFI yüklemek istediğimde ne SSD ne de herhangi bir disk gözükmüyor. Ne yapmam gerekiyor? Bilgisayar şu; https://www.hepsiburada.com/asus-vi...ilgisayar-p-HBCV00001CL0HF?magaza=Hepsiburada Genişletmek için tıkla... Merhaba işlemcin Tiger Like ise VMD özelliği yüzünden yapabilir videoyu incelemeni tavsiye ederim Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS emrecan6556 Kilopat Katılım 30 Temmuz 2016 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2022 #7 turko35408 dedi: Boot UEFI modunda mı? CSM açıksa, kapatın. SATA ayarı AHCI olmalı. Genişletmek için tıkla... Bu yazdıklarınızı nasıl yapabilirm adım adım anlatırsanız çok sevinirim. ByOflu dedi: Merhaba işlemcin tiger like ise vmd özelliği yüzünden yapabilir videoyu incelemeni tavsiye ederim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Tiger like olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: Boot UEFI modunda mı? CSM açıksa, kapatın. SATA ayarı AHCI olmalı. Genişletmek için tıkla... Bu yazdıklarınızı nasıl yapabilirm adım adım anlatırsanız çok sevinirim. ByOflu dedi: Merhaba işlemcin tiger like ise vmd özelliği yüzünden yapabilir videoyu incelemeni tavsiye ederim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Tiger like olup olmadığını nasıl anlayabilirim?
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.883 Makaleler 6 Çözümler 538 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 18 Aralık 2022 #8 Baktım. Tiger Like. @ByOflu arkadaşın çözümüne bakın. Fakat bu rehber kurulum aşaması için. Son düzenleme: 18 Aralık 2022 Artı 0 Eksi
KS KS emrecan6556 Kilopat Katılım 30 Temmuz 2016 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2022 #9 emrecan6556 dedi: Bu yazdıklarınızı nasıl yapabilirm adım adım anlatırsanız çok sevinirim. Tiger like olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam hepinize teşekkürler. Arkadaşın attığı vidoya bakarak çözdüm sorunumu. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Aralık 2022 Artı 0 Eksi
emrecan6556 dedi: Bu yazdıklarınızı nasıl yapabilirm adım adım anlatırsanız çok sevinirim. Tiger like olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam hepinize teşekkürler. Arkadaşın attığı vidoya bakarak çözdüm sorunumu.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.883 Makaleler 6 Çözümler 538 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 18 Aralık 2022 #10 Bu rehberle başlayın, kurulumda sorun çıkarsa arkadaşın paylaştığı video ile devam edin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu rehberle başlayın, kurulumda sorun çıkarsa arkadaşın paylaştığı video ile devam edin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et